Menü Bezárás

Bio szőnyegtisztítás a vegyszermentes tisztaságért!

A szőnyegtisztítás, valljuk be, fárasztó feladat, ugyanakkor nem szabad elhanyagolni, hiszen tiszta és higiénikus környezetben kevesebb esélye van a baktériumoknak, az allergiát kiváltó anyagoknak. Ha nemcsak tiszta, hanem allergénektől mentes szőnyeget és környezetet szeretne, keressen minket bizalommal!

A szőnyegtisztítást nagyon komolyan vesszük, kizárólag vegyszermentes, bio tisztítószereket használunk munkánk során, melynek köszönhetően a szőnyeg makulátlanná, foltmentessé és frissé válik, ráadásul környezetbarát tisztítást kap a tulajdonos. Fontosnak tartjuk, hogy minden szőnyegtisztítás alkalmával elkerüljük a környezet felesleges terhelését és szem előtt tartsuk a megrendelők egészségét is.

Bio tisztítószereink használatával lehetővé tesszük, hogy ne kerüljön a szobába káros vegyszer, ami allergiás reakciót, irritációt okoz. Természetes anyagokkal ugyanolyan hatékonyságú szőnyegtisztítást tudunk végezni, de úgy, hogy az nem jár negatív hozadékkal.

Forduljon hozzánk bizalommal, és bátran tegye fel kérdéseit vagy rendelje meg a szőnyegtisztítást!

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva.

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger