Menü Bezárás

Szőnyegtisztítás

Karácsony előtti nagytakarítás? Az alapos szőnyegtisztítást bízza ránk!

Sokaknál nem maradhat el a karácsony előtti nagytakarítás, hiszen nem mindegy, hogy az emberek milyen környezetben várják a rokonokat, barátokat. Ilyenkor az ingatlan egyetlen pontja sem maradhat érintetlen, minden egyes bútor, lakrész alapos tisztításon esik át.

A különböző ülőgarnitúrákkal, szőnyegekkel sokaknak gyűlik meg a baja, hiszen ahhoz, hogy valóban alaposan ki lehessen takarítani őket, speciális tisztítóeszközökre van szükség. Ha Önnek sincsenek megfelelő eszközei például a szőnyegtisztításhoz, forduljon hozzánk bizalommal!

Kárpittisztítás karácsony előtt

Egyesek megpróbálnak háztartási boltból beszerezni különböző eszközöket, vegyszereket a szőnyegtisztításhoz, azonban az üzletben kapható termékekkel nem lehet valóban alapos munkát végezni. Nem ritka, hogy a szőnyegek foltosak maradnak, vagy pedig a szerkezetükben tesznek kárt az erőteljesebb bolti vegyszerek.

Mi a szőnyegtisztításhoz olyan technológiát alkalmazunk, amivel nem csupán kifogástalan munkát lehet végezni, hanem a környezetet is óvjuk.

Az általunk kínált szőnyegtisztítási módszer sokkal kíméletesebb, ezért amiatt sem kell aggódnia, hogy a tisztításhoz felhasznált szerek tönkretennék a szőnyeget.

Ha felkeltettük érdeklődését, és profi szakemberek segítségét kérné a szőnyegtisztításban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger