Járvány idején még fontosabb szűk környezetünk tisztán tartása

Lakásunk, bútoraink tisztán tartása mindig ajánlott, de a jelen időszakban talán még fontosabb, hogy azok minket körülvevő tárgyak, bútordarabok tiszták legyenek… Nem közömbös, hogy a kanapé, melyen naponta órákat töltünk milyen állapotban van, vagy a matrac, melyen a nap közel egyharmadát töltjük alvással mikor volt utoljára tisztítva! Ülőbútoroknál szemmel látható, amikor már ráfér egy alapos tisztítás (elszürkült, pecsétes, helyenként a kezünktől, bőrünktől, hajunktól már kezd elszíneződni), ilyenkor sokszor már nem elég egy porszívózás és bizony az üzletekben kapható különböző kárpittisztító szerek sem segítenek, mert ezeket igazából csak az anyagba lehet dörzsölni, de onnan kiszedni házilag már nem lehetséges.

Matracainkon kevésbé látványos a szennyeződés (kivéve persze a vér, vizelet vagy izzadtság okozta elszíneződéseket) mert az alkalmankénti éjszakai izzadtság és a bőrünkről lepergő, az ágyneműbe (és alatta a matracba) préselt hámsejtek szabad szemmel sokszor nem láthatóak, de higgyük el hogy ott vannak! Általános javaslat, hogy a matracokat éppen a napi és aránylag hosszú ideig tartó használat miatt legalább évente ajánlatos kitisztítani.  

 

Vegyszermentes technológiánkkal – melynek során közel 70 Cˇ-os vizet állítanak elő 3 motoros gépeink és ezt 8,3 bar nyomással sajtolják és szívják vissza a tisztított bútordarabból – az áttisztított kanapék, matracok felfrissülnek, megszabadulnak a minden napi portól és egyéb szennyeződéstől, atkamentesítésre és nagyrészt fertőtlenítésre kerülnek. Munkánk során vegyszerek használata nélkül végezzük a kárpittisztítást és a matractisztítást, de ugyanezzel a technológiával szőnyegek és gépkocsi belsők (autókárpit, szőnyegezés, stb.) tisztítását is vállaljuk.

0630 622 1813

   info@netfuture.hu

Megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk felmerülő kérdéseire!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.