Biotisztítási árjegyzékünk

A helyszíni széndioxidos, vegyszermentes bio kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, matractisztítás, autókárpit tisztítás  aktuális árjegyzéke
 
A COVID-19  járvány idején  is  működött és mai is szolgáltatásunk,  de változatlanul fontos közvetlen  környezetünk  tisztasága,  annak  fertőtlenítése!  Folyamatosan  dolgozunk jelenleg is, szükség esetén maszkban, kesztyűben és továbbra is lábzsákban végezzük munkánkat! Ezzel a nyilvánvaló védelemmel óvjuk megrendelőinket és munkatársainkat is az esetleges fertőződéstől illetve a vírusok hordozásától.
Munkánk során kizárólag elismert német kutatóintézetek által bevizsgált és minősített BIO tisztítószereket alkalmazunk!
 
Az árak -tól/ től megjegyzése arra utal, hogy a szennyezettség függvényében változhat a helyszíni megtekintés után mert néha sajnos a fotók is becsapósak…

         

Bútorok esetében kérjük, hogy emailben az info@netfuture.hu email címre küldjenek egy-két fotót a tisztítandóról, lehetőleg egy távolit, melyen az egész és egy közelit, melyen a kárpitozás anyaga megállapítható. És persze ha az ajánlatkészítéshez egy címet és telefonszámot is kapunk azért hálásak vagyunk.

Köszönjük előre is!

 

Kedves megrendelőink!

Bár technológiánk ismereteink alapján a mai lehetőségek csúcsát jelentik és igyekszünk is mindent elkövetni a foltos szennyeződések eltüntetésére, de elszíneződések esetén „csodát” mi sem tudunk tenni! 

Munkánkat követően véleményét előre is köszönjük a reakcio@netfuture.hu email címen!

 0630 622 1813

info@netfuture.hu 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.