Kárpittisztítás

A COVID-19  járvány idején  is  működik  kárpit tisztító illetve bútor tisztító szolgáltatásunk,  hiszen most  még  fontosabb közvetlen  környezetünk  tisztasága,  annak  fertőtlenítése!   Folyamatosan  dolgozunk jelenleg is, nyilván maszkban, kesztyűben és továbbra is lábzsákban végezzük munkánkat! Ezzel a nyilvánvaló védelemmel óvjuk megrendelőinket és munkatársainkat is az esetleges fertőződéstől illetve a vírus hordozásától.
Igény esetén ózonos fertőtlenítést is végzünk nagyteljesítményű generátorunkkal!
Akár bútor kárpit tisztítás, akár autókárpit tisztítása, vagy szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás, matrac vagy ágybetét tisztítása a feladat, mi mindig igyekszünk maximálisan helyt állni..

Minőségi bútor kárpit tisztítás helyben széndioxidos BIO módszerrel Budapesten és Pest megyében!

Nálunk bankkártyával is fizethet!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

A Kanizsa Bútorgyár az Andante bútorok gyártója a NovaLife textilbőr bútor kárpit tisztításához

andante logo

és a Cardo Kft. “az alvás szakértője” az általuk gyártott matracok és bútorkárpit tisztításához

Cardo Kft.

a mi technológiánkat javasolja Magyarországon !

Hogy miért?

Mert módszerünk évek óta bizonyítottan felveszi a versenyt bármely vegyszeres eljárással és nem tesszük tönkre a bútorkárpitot sikálással, súrolással – profi gépekkel és szakemberekkel dolgozunk – gyorsan, hatékonyan és garanciával…!

Munkánk során speciális, hivatalosan bevizsgáltatott és elfogadott saját tisztítószer keverékkel dolgozunk, nálunk nincs választási lehetőség, mi mindig vegyszermentes azaz bio tisztítást végzünk.

Hívjon minket vagy írjon nekünk!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Ha már Ön is próbálkozott otthon a bútor kárpit tisztításával a közismert és általánosan használt felületaktív, szappan alapú tisztítószerekkel akkor megtapasztalhatta, hogy a rengeteg energia és pénz ráfordítását követően a korábbi foltok pereme megmaradt vagy a folt megnőtt. Ennek oka, hogy a felületi tisztítószereket csak beledörzsölni lehet az anyagba, de maradéktalanul eltávolítani már nem… Ezek a maradványok hamar “újraélednek” azért, mert az anyag felülete telítődött a szappanalapú tisztítószerrel és további táptalaja lesz a szennyeződésnek.

Bio bútor kárpit tisztításunk (sokszor széndioxidos kárpittisztításnak is nevezik) esetében viszont ez nem fordul elő, nemcsak nyomtalanul tűnik el minden látható és láthatatlan szennyeződés, de nem is tér vissza, mert még a korábbi más eljárásból maradt kárpittisztítás nyomait és maradványait is eltávolítjuk a kárpitokból és az alatta lévő tömőanyagból.

Kárpittisztításunk során – az anyag fajtájától függően – nagyteljesítményű berendezéseinknek köszönhetően 15-18 cm-es mélységig tudunk a bútor huzatán keresztül annak tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket. Ipari kategóriájú gépeink 8,3 Bar (120 PSI) nyomó- és szívóerővel és 67 °C-os vízes keverékkel dolgoznak, így a 40 °C-ig “hőálló” atkáknak mondhatni “esélyük sincs”.

Ezen a kis videón Andante Novalife aktuális tisztítási rekordunk látható:

Mostanában csináltuk:

2022. augusztus 8. 

Nagyon csúnya (állítólag 3 éves kanapét) tisztítottunk, hogy a 2 kisgyerek ne ezen játsszon…

  

És megmutatjuk,  hogy 2022-ben is dolgozunk (volt ugyanis néhány telefon – hová tűntünk?) Megvagyunk, csináljuk a dolgunkat, csak sokszor nincs időnk munka közben telefonálni.

Autókárpit tisztítása, mert ez is kárpittisztítás (Skoda Octavia kombi “1-es” azaz alapcsomag) szintén 2022. augusztus 8-án, előtte és utána fotók (50 perc volt..):

A vezetőülés:

   

És a hátsó üléssor:

   

Csak részletek egy-egy munkánkból 2022-ben.

Textilbőr sarok (Andante Novalife huzattal) 12 éves, sosem volt tisztítva… (2022. november)

RTL Klub Stúdió (és a sminkszoba) bútorainak tisztítása 2023. január 14-én

Talán jöhetnek a korábbi demó videók is:

 

Cégünk a bútorkárpit tisztításkor saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes, hivatalosan bevizsgáltatott kétkomponensű BIO tisztítószer keveréket alkalmaz, melynek alkotórészei egymással és vízzel keveredve széndioxiddal telített elegyet eredményeznek.

A tisztítási művelet: munkánk során nagy nyomással az anyagba sajtolt, széndioxiddal dúsított vízből a felszabaduló oxigénmolekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket is az anyag felszínére hozzák, melyek így könnyen összetakaríthatók. E megoldás eredményeként nem csak a felületről tűnnek el a foltok és kerülnek gyökerestül” eltávolításra a kárpittisztításkor, hanem a kárpitba sem jutnak betepülő allergén anyagok.

A széndioxid gyors párolgásának és speciális berendezéseinknek köszönhetően a frissen kitisztított bútorkárpitok – vastagságtól és nyilván a hőmérsékleti viszonyoktól függően – 4-6 órán belül szárazak, a bútorok újra igénybe vehetők.

Megjegyzésként: vannak olyan téves információkat terjesztők, hogy mi széndioxiddal dolgozunk, mely tönkreteszi a Föld ökológiai egyensúlyát és így nem lehet eljárásunk bio megoldás… Ez egy elég nagy butaság, hiszen egy flakon ásványvíz kinyitása valószínűleg több kárt okoz a levegőben mint mi egy kanapé kitisztítása során. (Az egyéb vegyszeres eljárások és a drasztikus manuális beavatkozások – szappanos lével permetezés, kefével sikálás, stb. – öndícséretét nem szeretnénk itt értékelni…)

Speciális bútorkárpit tisztítási technológiánk szinte egyedülállóan alkalmas az egyre elterjedtebb textilbőr, microfiber (vízlepergető, a velúrra vagy hasított bőrre emlékeztető megjelenésű, tapintású) bútorkárpitok tisztítására, így a Novalife, Alcantara, Natuzzi, Aquaclean, Novastar, Serenty, Carabu és egyéb kárpitok tisztításához.

Ezeknél az anyagoknál azonban – tapasztalatunk alapján – a tökéletes, mindenkit kielégítő tisztítási eredmény eléréséhez sokkal több munka, tisztítószer és idő szükséges, ezért az ilyen bútorkárpit tisztítása nyilván magasabb költséggel jár.

Vegyszermentes bútorkárpit tisztítási eljárásunk után a kitisztított bútorkárpitok, kiegészítők sokkal tovább tiszták maradnak, ennek következtében kárpittisztítási megoldásunk költségtakarékos is a hagyományos tisztításhoz viszonyítva, hiszen ritkábban kell ezt a műveletet elvégeztetni.

A kárpittisztítás várható időtartama például egy normál huzatú 3 személyes kanapé esetében: kb. 1 óra, textilbőr huzatú hasonló méretű kanapé tisztítási ideje: kb. 2 óra. Megjegyezni kívánjuk, hogy amellett, hogy munkánk során mindig a tökéletes eredmény elérésére törekszünk, ugyanakkor igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal…

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  vagy írjon nekünk!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Gyakran feltett kérdések:

  • mennyi idő alatt szárad meg kárpittisztítás után a bútor?

Bio bútorkárpit tisztításunk után a várható száradási idő szobahőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett: normál bútorkárpitnál max. 4-6 óra, textilbőr kárpit esetében max. 6-8 óra.

  • a kárpittisztítás során nem tesznek kárt a padlóban a vízzel?

A bútorkárpit tisztítás során filces-nylon védőszőnyegekkel dolgozunk, így az esetlegesen lecseppenő vizet is felfogjuk a padlózat megóvása érdekében.

  • minden foltot el tudnak távolítani a bútorból?

Kárpittisztító munkánkra igényesek vagyunk és mindig a tökéletes eredményre törekszünk, így a végeredményt befolyásoló foltok eltüntetése érdekében mindent megteszünk, de így is előfordul, hogy egy-egy ismeretlen eredetű és korú folt véglegesen (esetleg halványabban) de megmarad. (Erre a kategóriára alkalmazzák az “ecetes olló” kifejezést, mely eszközt természetesen nem használunk.)

  • ha más tisztítási feladatot, pl. szőnyegtisztítás, matrac vagy autókárpit tisztítást is kérnek Önöktől, akkor megcsinálják azt is “soron kívül”?

Természetesen mindig azon igyekszünk, hogy megrendelőnk elégedett legyen, ezért a menet közben felmerülő munkákat is el szoktuk végezni!

Normál szövethuzatú bútorkárpit tisztítása (alapárak) 
Bútorkárpit – fotel / db5000,- -től
Bútorkárpit – kanapé 2 személyes / db12000,- – től
Bútorkárpit – kanapé 3 személyes / db15000,- -től
Bútorkárpit – kanapé kihúzható ágybetét része 60 x 160 cm-ig / db2500,- – tól
Bútorkárpit – kanapé kihúzható ágybetét része 60 x 160 cm felett / db12000,- -től
Bútorkárpit – sarokgarnitúra ülőfelületenként (figyelem! a sarokrész is beletartozik. Egy ülőfelület kb. 60-65 cm széles és a háttámla aljától a lábrész aljáig értendő) /db5000,- -től
Bútorkárpit – fotel, kanapé, sarokgarnitúra külön kivehető ülő és/vagy hátpárnái az alapbútor tisztításának ára felett mérettől függően párnánként800,- -tól
Bútorkárpit – kárpitozott szék támla nélkül / támlával / db800,- / 1200,-
Bútorkárpit – puff (60 x 60 cm-ig) / 60 x 60 cm felett / db1500,- -tól
  
Textilbőr bútorkárpit tisztítása  
(hasított bőrre, velúrra hasonlító anyagok NovaLife, Alcantara, Natuzzi, Novastar, stb. fantázianevekkel).  
Ezeknél a huzatoknál a kárpittisztítási árak még max. 20 %-kal magasabbak lehetnek a szennyezettség függvényében, de mindez a helyszínen kerül megbeszélésre a bútor megtekintését követően.
  
Bútorkárpit – textilbőr huzatú fotel / db8000,- -től
Bútorkárpit – textilbőr huzatú 2 személyes kanapé15000,- -től
Bútorkárpit – textilbőr huzatú 3 személyes kanapé20000,- -től
Bútorkárpit – textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része normál huzattal 60 x 160 cm-ig/ db2500,- -tól
Bútorkárpit – textilbőr kanapé kihúzható ágybetét része textilbőr huzattal 60 x 160 cm-ig/db6000,- -től
Bútorkárpit – textilbőr kanapé kihúzható ágybetét része normál huzattal 60 x 160 cm felett/db15000,- től
Bútorkárpit – sarokgarnitúra ülőfelületenként (figyelem! a sarokrész is beletartozik. Egy ülőfelület kb. 60-65 cm széles és a háttámla aljától a lábrész aljáig értendő) /db7000,- – től
Bútorkárpit – fotel, kanapé, sarokgarnitúra külön kivehető ülő és/vagy hátpárnái az alapbútor tisztításának ára felett mérettől függően párnánként800,- / 1500,- tól
Bútorkárpit – textilbőr huzatú puff (60 x 60 cm-ig) / 60 x 60 cm felett / db3500,- -tól
Bútorkárpit – textilbőr kárpitozású szék támla nélkül / támlával / db800,- / 2000,- -tól


Kiszállási díjainkról és az esetleges járulékos költségekről teljes árjegyzékünk végén tájékozódhat.

Tekintse meg további szolgáltatásainkat és árait egy kattintással!

Ha megfelelnek Önnek a fenti árak hívjon minket vagy írjon nekünk!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.