Autókárpit tisztítás

A COVID-19  járvány idején  is  működik  szolgáltatásunk,  hiszen most  még  fontosabb közvetlen  környezetünk  tisztasága,  annak  fertőtlenítése!   Folyamatosan  dolgozunk jelenleg is, nyilván maszkban, kesztyűben és továbbra is lábzsákban végezzük munkánkat! Ezzel a nyilvánvaló védelemmel óvjuk megrendelőinket és munkatársainkat is az esetleges fertőződéstől illetve a vírus hordozásától.

Alkalmazott technikánk a széndioxidos BIO tisztítás

Minőség és megbízhatóság az  autókárpit tisztításban!

Nálunk már bankkártyával is fizethet!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Igény esetén ózonos fertőtlenítést is végzünk nagyteljesítményű generátorunkkal!
Hogy mi a különbség a klasszikus autókárpit tisztítás és a mi módszerünk között?

A hagyományos autókárpit tisztítás…

Az autókárpit tisztítása mindig embert próbáló feladat, hiszen nehéz a hozzáférés a szűk hely, a számtalan beugró, rejtett sarok miatt, ugyanakkor gyakori a váratlan szennyeződés a gépkocsi mozgása következtében. A hagyományos, mondhatni „klasszikus” belső autókárpit tisztítás során a kocsit szinte „kibelezik”, teljesen átmossák (és átvizezik…) nagynyomású berendezéssel, majd a szárítás következik. Ez egy igen nehézkes, költséges és főleg időigényes feladat, a kocsi általában napokig nem használható újra.

És hogyan tisztítunk mi?

Az általunk használt széndioxidos (vagy hívják szódabikarbónásnak is) technológiával azonban szétszerelés nélkül is hozzáférünk a legeldugottabb helyekhez is, az autókárpitból pedig biotakarítási technológiánkkal és vegyszermentes tisztítószereinkkel még a makacs foltokat (lábnyomokat, olajat, rágógumit, stb.) is – az esetek nagy részében – nyomtalanul és véglegesen el tudjuk távolítani.

Autókárpit tisztítás helyben

A vegyszermentes autókárpit tisztítási munkát a megrendelőnk által megjelölt, előre egyeztetett helyszínen végezzük el, lehet ez akár otthonában vagy előtte (alatta), vagy egy kocsibeálló vagy mélygarázs, lakása előtti parkoló vagy – ha megoldható – akár munkahelyén egy pakoló vagy egy félreeső hely.

Amire szükségünk van az autókárpit tisztításhoz

– áramvételi lehetőséget kérünk 50 m-en belül
– egy vízcsapot a közelben (lehet kerticsap is), ahol 10 literes műanyag kannánkat max. 2-3 alkalommal megtölthetjük (nincs szükségünk vízcsatlakozásra!).

Ha nincs vízvételi lehetőség kérjük jelezze, és hozunk magunkkal megfelelő mennyiségben!

Ne habozzon!

Ha gyorsan és kényelmesen szeretné gépkocsija belsejét, az autókárpitot tisztíttatni hívjon minket vagy írjon nekünk most!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Általános szennyeződés az autókban a vezetőülés és háttámla szélein a zsírosodás, a könyöklő fényesre történő befeketedése, az ajtókon a kartámasz szennyeződése, de mindennapos az is, hogy vizes ruha, stb. kerül az ülésre és azonnal nyomot hagy, hiszen a már „általános” porosodás azon a helyen meggyengül.

Ezek eltüntetésére sokan a reklámokból jól ismert szereket indulnak vásárolni, de használatuk után kiderül, hogy ezek a közismert és általánosan használt felületaktív, szappan alapú tisztítószerek alkalmazása során a korábbi foltok pereme sokszor megmarad, és ezek a maradványok hamar „újraélednek”.

A mi munkánk

Az általunk végzett széndioxidos autókárpit tisztítás esetében – mivel teljes mélytisztítást végzünk – ez nem fordul elő, és nemcsak nyomtalanul tűnik el minden allergiát okozó atka, baktérium és egyéb szennyeződés, de nem is tér vissza.

Tisztítószereink

Cégünk az autókárpitok és autós szőnyegek tisztítása során csak a saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes BIO tisztítószereit alkalmazza, mely a kárpitszövetet telíti milliónyi apró szén-dioxid buborékkal. Az anyagba préselt széndioxid molekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket az anyag felszínére hozzák, mely így könnyen összetakarítható az ülésekről, padlószőnyegből. E megoldás eredménye, hogy nem csak a felületről tűnnek el a koszos foltok, hanem szinte „gyökerestül” kerülnek eltávolításra, ugyanakkor nem jut a kárpitba, szőnyegbe allergén vegyi anyag.

„Szösszenetek” legfrissebb és a legütősebb munkáinkból

2022. augusztus 8. – Skoda Octavia kombi alapcsomag (első-hátsó ülések, fejtámlák, ajtók) előtte és utána:

 

 

És a korábbi izgalmasak:

2018.04.13. egy Ford Galaxy teljes belső tisztítása (olyan volt, mintha egy ásatásról került volna elő…)

Opel Meriva teljes belső tisztítása (2018.07.25.)

Autókárpi tisztítási eljárásunk során – a kárpit fajtájától függően – alkalmazott berendezésünknek köszönhetően 10-15 cm-es mélységig tudunk a ülések tömőanyagába hatolni és autókárpit tisztításunkkal tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket.

Száradás az autókárpit tisztítás után

Professzionális 3 motoros gépeinkkel a frissen kitisztított autókárpitok max. 4 -6 óra múlva (természetesen a külső hőmérséklettől függően) belül szárazak, és a gépkocsi újra igénybe vehető. 25 fok feletti hőmérséklet esetén – késő tavasztól őszig – általános tapasztalat – mivel mindig a vezetőülés tisztításával kezdjük a munkát – mire a tisztítással körbeérünk a gépkocsi vezetőülésébe már be is lehet ülni és használni lehet azt.

Meddig marad tiszta?

Az általunk kitisztított autókárpitok sokkal tovább tiszták maradnak, mert a technológiánk során használt vegyszermentes tisztítószer után az anyagban és annak felületén nem marad szappanszármazék, mely a port hamar megköti, ennek következtében takarítási megoldásunk költségtakarékos is a hagyományos eljárásokkal szemben, hiszen ritkábban kell azt tisztítani.

Az autókárpit tisztítás várható időtartama:

  • alaptisztítás (első-hátsó ülések,fejtámlák, ajtókárpitok): kb. 1 óra
  • normál tisztítás (első-hátsó ülések, fejtámlák, ajtók, padlószőnyeg és kivehető téli-nyári szőnyegek, csomagtartó, kalaptartó): kb. 1 és 1/2 óra
  • teljes tisztítás: (a normál tisztítás tartalma továbbá minden belső műanyag felület, műszerfal, kormány és tároló rekeszek): max. 2 óra

Általános száradási idő: normál hőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett max. 4-6 óra.

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket, vagy illetve írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Gyakori kérdések:

  • lakásom magasan van (pl. 8. emeleten), így is el tudják végezni a munkát?

Igen nem okoz problémát, általában legalább 50 m hosszabbító van nálunk, ami bőven elegendő.

  • otthon nem tudom megoldani a tisztíttatást, munkahelyem közelében van egy nyilvános parkolóház, ott megcsinálják a belső kárpittisztítást?

Parkolóházakban – ahogy közterületeken – nem szolgáltatnak áramot és vizet a kivitelezéshez, ezért ilyenkor más „terepet” kell találni

  • a kárpittisztítás során az ülésfűtés vagy egyéb elektronika nem károsodik?

Nem, mert nagyon odafigyelve dolgozunk, még soha nem volt (és bízunk benne nem is lesz) ilyen jellegű problémánk.


A fentiektől eltérő, az árjegyzékben nem szereplő tétel megrendelése esetén a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.

Kiszállási díjainkról és az esetleges járulékos költségekről teljes árjegyzékünk végén tájékozódhat.

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Kedves megrendelőink!

Bár technológiánk a mai lehetőségek csúcsát jelentik és igyekszünk is mindent elkövetni a foltos szennyeződések eltüntetésére, de elszíneződések esetén „csodát” mi sem tudunk tenni!

Extra szennyezettség (nagyon piszkos, pisis vagy állati szőrrel telítettség) esetén előzetes egyeztetést követően felárat számolhatunk. Dohos vagy vizeletszag megszűnésére NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT! Ezekben az esetekben javasoljuk a kiegészítő ózonos szagtalanítást.

Autókárpit tisztítás 
Normál kárpitozású 5 személyes gépkocsi, 5 üléses terepjáró  
Autókárpit N I. – utastérben az ülések, fejtámlák és ajtók kárpitozott felülete14000,-
Autókárpit N II. – autókárpit N I. + teljes padlószőnyeg + nyári és gumiszőnyegek + csomagtartó + kalaptartó20000,-
Autó NK. – komplett teljes belső takarítás: autókárpit N I. + N II. + műanyagfelületek, műszerfal tisztítása, kezelése26000,-
Textilbőr huzatú ülések esetén a felár2000,- / ülés
Autó NM – teljes mennyezeti kárpit tisztítása10000,-
  
Normál kárpitozású kombi, egyterű gépkocsi 
Autókárpit E I. – utastérben az ülések, fejtámlák és ajtók kárpitozott felülete (2 üléssor esetén)14000,-
Autókárpit E II. – autókárpit E I. + teljes padlószőnyeg + nyári és gumiszőnyegek + csomagtartó + roló24000,-
Autó EK – komplett teljes belső takarítás: autókárpit E I. + E II. + műanyagfelületek, műszerfal tisztítása, kezelése28000,-
Autókárpit ES – harmadik üléssor esetén ülésenként4000,-
Textilbőr huzatú ülések esetén felár 2000,- / ülés
Autó EM – teljes mennyezeti kárpit tisztítása14000,-
  
Egyéb autótisztítás, kiegészítők 
Nagyobb gépjárművek (kisbusz, busz, repülőgép, hajó, stb.) tisztítása esetén arányosan a fenti árakhozmegegyezés szerint
Autós gyermekülés tisztítása / db7000,-
Autóülés – normál kárpittal / db (amennyiben nem kell az összes ülést tisztítani)7000,-
Autóülés – textilbőr kárpit esetén / db (amennyiben nem kell az összes ülést tisztítani)10000,-
Tisztítás megrendelése esetén minden fajta folt, szagok (pisi, rágógumi, vörösbor, olaj, zsír, szén, stb.) eltávolításaingyenes

Tekintse meg további szolgáltatásainkat és árait egy kattintással!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.