Menü Bezárás

Ózonos fertőtlenítés

ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS ÉS SZAGTALANÍTÁS 

FONTOS: Nálunk bankkártyával is fizethet!

A jelenlegi koronavírus járvány idején különösen fontos környezetünk fertőtlenítése,

vegye igénybe szolgáltatásunkat önmaga és családja érdekében!

Vendéglátó helyeken, orvosi rendelőkben, iskolai és egyéb tornatermekben, konditermekben, irodákban, lakásokban, gépkocsikban!

Szeretné hatékonyan felvenni a harcot a baktériumokkal, a szagokkal, a penésszel, vagy akár allergén anyagokkal? Az ózonos szagtalanítás és fertőtlenítés igazán ütős megoldást nyújt Önnek!

Az ózonkezelést nem véletlenül használják már régóta az orvostudományban az orvosi segédeszközök fertőtlenítésére, a mostani járványidőszakban pedig a mentőgépkocsik, autóbuszok, stb. fertőtlenítésére.

Mi az Ózon és hogyan működik?

Bizonyára Ön is tudja, hogy Földünket egy úgynevezett ózonréteg veszi körül. Ez gondoskodik arról, hogy a világűrből érkező káros sugaraktól védve legyünk. Ennek hiányában vélhetően nem lenne élet bolygónkon. Az ózonréteget elsősorban a Nap ultraibolya sugarai hozzák létre planétánk körül.

Az ózon nem más, mint aktivizált oxigén (O3), amely hasonló az élethez is szükséges levegőben található fajtához (O2). Míg az élőlények 2 oxigén atomot tartalmazó légkört szívnak be, addig az ózonban 3 ilyen atom található. Erejét tekintve elmondható, hogy jelenlegi ismereteink szerint ez a második legerősebb fertőtlenítő és szagtalanító hatású elem, amely végez a baktériumokkal, vírusokkal és a kellemetlen szagokkal is.

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy villámlást követően friss esőillatot lehet érezni. Ilyenkor is ózon keletkezik, amely kellemes, üde, friss levegőt hagy maga után egy rövid ideig.

Ahogy a villámlást követően keletkező ózon is gyorsan elillan, úgy az ózonhatás is csak rövid ideig él. Ez a kis idő azonban éppen elég ahhoz, hogy az oxidáció folyamatával a különböző vírusokkal, baktériumokkal és szagokkal hatékonyan fel tudja venni a harcot és gyakorlatilag maradéktalanul el tudja pusztítani azokat.

oxigén-ózonÓzonkezelés nagyteljesítményű generátorunkkal

Speciális ózongenerátorunk segítségével ózonkezelést végzünk lakásokban és különböző ipari telepeken, vállalati vagy szervezeti helyiségekben. Az így előállított ózon pillanatok alatt leszámol a kellemetlen szagokkal és szennyeződésekkel, majd az ózon redukálódik egyszerű, tiszta oxigénné, így friss levegő és tisztaság marad hátra. A kezelés mellett továbbá egy speciális virucid-fungicid-baktericit kezelést is végzünk, amely tovább erősíti az ózonos fertőtlenítés hatékonyságát.

Maga a kezelés teljesen ártalmatlan a bútorokra, ruhaneműkre és más textíliákra. Nincs szükség semmilyen adalékanyagra és nem marad hátra semmilyen nyom sem, azonban nem képes kiváltani a kárpit- és szőnyegtisztítást, éppen ezért erősen javasoljuk, hogy a teljes körű eredmény érdekében ezt a két technológiát együtt kell alkalmazni. 

Az ózonkezelést ajánljuk fertőtlenítésre, szagtalanításra (füst-, dohány-, étel-, izzadság-, penészszag), allergén anyagok likvidálására, penészmentesítésre, klímatisztításra. Egészségügyi szempontból fokozottan előnyös például rendelők, torna- és edzőtermek, öltözők, irodák, üzletek szagtalanításakor és fertőtlenítésekor.

Hogyan történik az ózonkezelés?

Első lépésben egy helyszíni felmérés keretében kiszámoljuk, hogy ózonos tisztításra vagy sokkolásra lesz szükség. Ezt követően a tisztítani kívánt helyiség paraméterei alapján speciális, nagy teljesítményű ózongenerátorunk segítségével koncentrált ózont juttatunk a levegőbe, amely 15-60 perc alatt maradéktalanul elvégzi a feladatot.

Két kritikus szempontra kell tekintettel lenni minden esetben:

  1. a kezelést csak zárható helyiségben szabad végezni.
  2. semmilyen élőlény (növény, állat, ember) nem maradhat a kezelt helyiségben mert az élő szervezetekben kárt tehet (bontja a vörös vértesteket).

Érdeklődik az ózonkezelés iránt? Csapatunk készségesen áll rendelkezésére, de fontos megjegyezni, hogy egyébként kiegészítő kezelésként ajánljuk biotisztító szolgáltatásaink mellé.

ÓZONKEZELÉS, FERTŐTLENÍTÉS, SZAGTALANÍTÁS ÁRAK

Mélytisztítás kiegészítéseként 15 perces kezelés 5000,-
Mélytisztítás kiegészítéseként 30 perces kezelés 10000,-
Mélytisztítás kiegészítéseként 60 perces kezelés 20000,-
Helyiség egyszeri ózonkezelése 12 m2-ig 15 perc 8000,-
Helyiségek egyszeri ózonkezelése 25 m2-ig 60 perc 25000,-
Helyiségek egyszeri ózonkezelése 60 m2-ig 120 perc 50000,-
Helyiségek ózonkezelése 60 m2 felett  2 órán túl megállapodás szerint

KISZÁLLÁSI DÍJAINK

Az üzemanyagárak követhetetlen de folyamatos emelkedése miatt kiszállási díjaink változhatnak !

Budapest XVII. kerületében 5000,- Ft feletti megrendelés esetén ingyenes, egyébként 1000,-
Budapest területén a pesti oldalon a  IV., V., VI. VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XV., XVI., XVIII., XIX. kerületekbe 2000,-
Budapest területén pesti oldalon a XX., XXI. és XXIII. kerületekbe, továbbá budai oldalon az I., II., III., XI., XII. és a XXII. kerületbe 2500,-
Budapest városhatárán kívül 10 km-en belül 3000,-
Budapest városhatárán kívül 10 km-en túl megállapodás szerint
Budapest területén 5000,- Ft alatti megrendelés esetén 3500,-
Budapest területén kívül 5000,- Ft alatti megrendelés esetén 7000,- -től

Tekintse meg további szolgáltatásainkat és árait egy kattintással!

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger