Matractisztítás

A COVID-19  járvány idején  is  működik  szolgáltatásunk,  hiszen most  még  fontosabb közvetlen  környezetünk  tisztasága,  annak  fertőtlenítése!   Folyamatosan  dolgozunk jelenleg is, nyilván maszkban, kesztyűben és továbbra is lábzsákban végezzük munkánkat! Ezzel a nyilvánvaló védelemmel óvjuk megrendelőinket és munkatársainkat is az esetleges fertőződéstől illetve a vírus hordozásától.

Igény esetén ózonos fertőtlenítést is végzünk nagyteljesítményű generátorunkkal!

Matracok, ágyak, ágybetétek vegyszermentes helyszíni tisztítása, fertőtlenítése, atkamentesítése, szagtalanítása

széndioxidos BIO tisztítással!

Nálunk már bankkártyával is fizethet! 

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

A CARDO Kft. is minket ajánl a matracok tisztításához!Cardo Kft.

Az ágybetét a kórok egyik legfőbb hordozója, amit a házipor atka ürüléke okoz, számukra kiváló élőhelyet biztosítanak az éjszaka kibocsátott testnedvek és az izzadtság, továbbá a “takarosan bevetett ágy” napközben további kitűnő életteret nyújt a fertőzést terjesztő baktériumok fejlődésének.

Nem elég a szellőztetés, porszívózás

Általános nézet, hogy rendszeres ágynemű cserével, alkalmankénti porszívózással ez a gond megoldódik, de ez nem így van: a rendszeres matractisztítás egészségügyi szempontból kiemelkedő fontosságú. Gondoljunk arra, hogy az ágyunkban naponta kb. 8 órát töltünk – többet, mint a kanapén vagy a szőnyegen – mégis azok tisztítását részesítjük előnyben… pedig ez lenne a legfontosabb, évente kellene a fekhelyünket alaposan áttisztíttatni, fertőtleníteni!

Ügyeljen az atkamentesítésre az allergia megelőzéséhez! 

Az ágybetétek mindennapi biológiai tisztasága nélkülözhetetlen az allergiás vagy asztmatikus megbetegedésben szenvedők számára. Mindenkire jelentős hatással vannak az ágyakban élősködő házipor atkák, pollenek, a penészgombák, vírusok és baktériumok, melyek koncentráltan telepszenek meg ezeken a helyeken. Az ágyon fekvő ember természetes mozgása miatt ezek az élősködők szinte “felélednek”, alvás közben belélegezzük őket, minek következtében különböző megbetegedések, tünetek jelennek meg, mint az ekcéma, tüsszögés, hörghurut, asztma, stb.

Szállásadók figyelmébe

Minden matrac kiemelt kockázatot rejt magában egészségügyi szempontból, ezért ahol gyakori az ágyat használók változása (pl. szálláshelyek) ott az egészségügyi törvény szerint is rendszeresen, 2 évente el kell végezni a matractisztítást, az ágybetétek baktériumoktól való mentesítését.

Fontos, hogy szálláshelyeken az ágyak minél higiénikusabbak, allergén anyagoktól mentesek legyenek! Matractisztítási szolgáltatásunk színvonala összhangban áll a szállodák magas követelményeivel is. Gondoljon ránk a kétévente kötelező matractisztítás megrendelésekor!

Szálláshelyeknek a matracok tisztításáról, atkamentesítéséről a kötelező tanúsítvány mellett jelentős árkedvezmény is adunk!

Hívjon minket vagy írjon nekünk !

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Matractisztítási eljárásunk

A matractisztítás egyik leghatékonyabb megoldása a mi vegyszermentes, széndioxidos mélytisztítást végző matractisztítási módszerünk, melyet télen-nyáron, az év minden szakában el tudunk végezni a gyors száradási idő miatt.

Vegyszermentes biotakarítási technológiánk az ágyhuzaton áthatolva a tömőanyagból is eltávolítja a matracban található élősködőket. Eljárásunk során – a fedőhuzat és a tömőanyag fajtájától (memóriahab, kókusz, stb.) függően – átlagban egy oldalról kb. 15-18 cm-es mélységig tudjuk a matrac belsejét tisztítani és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket.

Gyakori kérdések:

  • a matracom penészes lett, dohos szaga van, ki tudják ezt is tisztítani? 

Tisztítási eljárásunkkal párosítva penészölést is vállalunk, egyetlen esztétikai utóhatása a matrac felületének esetleges enyhe kifehéredése. Penészmentesítés alkalmazása esetén feltétlenül előre egyeztetünk megrendelőinkkel az esetleges várható esztétikai változásról.

Figyelem! A penészmentesítés vegyszer (klór) alkalmazása nélkül nem megoldható, ezért ebben az esetben nyilván nem beszélhetünk vegyszermentes tisztításról.

A matracok bedohosodása a rossz használati vagy tárolási körülmények miatt már nehezebb feladat, a teljes tisztítás nem mindig oldja meg ezt a problémát, ezért a dohos szag megszűnésére a tisztítást követően nem vállalunk garanciát, ellenben javasoljuk kiegészítésként az ózonkezelést.

Penész, dohosodás megjelenése esetén a tisztítást követően feltétlenül változtatni kell az ágybetét elhelyezésén (a padlóról ágykeretbe és ágyrácsra helyezni, csökkenteni a helyiség páratartalmát, stb.), mert amennyiben a körülmények nem változnak úgy a kellemetlenség újra bekövetkezik, Ön hiába fizetett érte és mi hiába dolgoztunk…

  • mindenfajta matracot tudnak tisztítani, a rugósat vagy a kókuszbetétest is?

Károsodás nélkül és tökéletes eredménnyel tudjuk tisztítani a legextrább ágybetéteteket is, így a memóriahabos, gyapjú rátétes, rugós, stb. matracokat is.

  • milyen időszakban érdemes a matracot tisztítani?

A matracok tisztítását – amennyiben mindennapos használatban vannak – általában a délelőtti órákra vállaljuk a biztos száradás érdekében (kivéve, ha van alternatív alvási lehetőség vagy még nincs használatban).

Egész évben végezhető ez a munka de nyáron természetesen a száradási idő jelentősen lerövidül a jobb szellőztetési lehetőség miatt. Az ágybetétek, matracok teljes felületének (mindkét oldalának) tisztítását követően – tekintettel a vastagságra, esetlegesen több fajta rétegre – a teljes száradási idő max. 6-8 óra szobahőmérsékleten, mely természetesen változhat a páratartalomtól és az átszellőztetési lehetőségtől függően.

  • a matracon vér, vizelet és izzadtságfoltok is vannak, ezeket is el tudják távolítani?

Nem mindegy, hogy a foltok mitől származnak és mióta vannak a huzaton, mert ezek a származékok hamar elszíneződést okoznak melyekkel már nehéz valamit is kezdeni. Tisztításunk során a foltokra különösen figyelünk, igyekszünk azokat is eltüntetni, hogy a matrac ne “csak” tiszta hanem esztétikus is legyen a tisztítás után, de néha eljárásunkra már későn kerül sor és így a lehetőségeken túl nincs mit tennünk.

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  vagy írjon nekünk 

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Matractisztítás, ágyak, heverők tisztítása 
Matrac, ágybetét normál 90 x 200 cm egy oldal / minden oldal / db5000,- / 8000,- -től
Matrac, ágybetét dupla 140-160 x 200 cm-ig egy oldal / minden oldal / db7000,- / 12000,- -től
Matrac, ágybetét extra méretű (160 x 200 cm feletti) egy oldal / minden oldal / db8000,- / 14000,- -től
Matrac, ágybetét gyermek 60 x 120 cm-ig egy oldal / minden oldal / db 4000,– től
Matrac, ágybetét gyermek 60 x 120 cm felett egy oldal / minden oldal) / db6000,- -től
  
Ágyak, párnák, kiegészítők tisztítása 
Heverő (90 x 200 cm-es) kárpitozott ágykerettel / + kárpitozott fejtámlával / db8000,- / 10000,- -től
Franciaágy (160-200 x 200 cm-es) kárpitozott ágykerettel / + kárpitozott fejtámlával / db10000,- / 12000,- -től
Díszpárna tisztítása normál kárpit huzattal 30 x 40 cm-ig / nagy, 30 x 40 cm felett / db800,- -től 
Fali kárpit, drapéria – bútorszövetből / selyemből / m2megbeszélés szerint 
Gyapjú takaró, derékalj tisztítása helyben 100 x 200 cm / 200 x 200 cm vagy felette / db6000,- -től


Kiszállási díjainkról és az esetleges járulékos költségekről teljes árjegyzékünk végén talál információkat!

Az árjegyzékben nem szereplő tétel megrendelése esetén a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.

TEKINTSE MEG TELJES ÁRJEGYZÉKÜNKET!

Ajánlott tisztítási gyakoriság:

– allergia vagy fokozott igénybevétel esetén 1/2 évente

– normál körülmények közötti használat esetén évente

Hogy hol végezzük a tisztítást?

A matracokat legtöbbször használati helyükön tisztítjuk (ágykereten, stb.) Ha levehető és mosható huzat van rajta ne fáradjon vele, hogy lehúzza és külön a mosógépben kimossa – a huzatot az ágybetéttel együtt kitisztítjuk. A kész, tiszta matracot úgy helyezzük el, hogy a lehető leggyorsabban kiszáradjon és újra használata vehessék.

Hívjon minket  vagy írjon nekünk !

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

A munkavégzés várható időtartama:

– szimpla (egyszemélyes, 90 x 200 cm-es) matrac esetében: kb. 20 perc

– dupla (kétszemélyes 140-200 x 200 cm-es ) matrac esetében: kb. 30-40 perc

(ezek az időtartamok nyilván a szennyezettség mértékétől is függenek)

Megjegyezni kívánjuk, hogy munkánk során mindig a maximális hatékonyságra törekszünk, ezért a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal…

Kedves megrendelőink!

Bár technológiánk a mai lehetőségek csúcsát jelentik és mi is igyekszünk mindent elkövetni a foltos szennyeződések eltüntetésére, de elszíneződések esetén “csodát” mi sem tudunk tenni!

Extra szennyeződés

Extra szennyezettség (nagyon piszkos, pisis vagy állati szőrrel telítettség) esetén előzetes egyeztetést követően elképzelhető, hogy felárat számolunk.

Penész

Penészesedés eltávolítására sajnos nincs más lehetőség, ezért ez vegyszerrel (klórtartalmú szerrel) történik, ezért ez egyedi megbeszélés tárgyát képezi a felülettől és a lehetőségektől függően. (Pl. egy dupla ágybetét esetén általában +1000-1500,- Ft). Figyelem! A penészölő használata esetleg színváltozást okozhat a felületen!

Dohosság, vizelet

Dohosság vagy vizeletszag (kutya, macska után) megszűnésére NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT! Ezekben az esetekben javasoljuk a kiegészítő ózonos szagtalanítást.

Tekintse meg további szolgáltatásainkat és árainkat egy kattintással!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.