Menü Bezárás

Matractisztítás

Matracok, ágyak, ágybetétek, továbbá bútorkárpitok és szőnyegek vegyszermentes tisztítása és atkamentesítése az Ön otthonában széndioxidos BIO tisztítással!

Nálunk már bankkártyával is fizethet!

A CARDO Kft. is minket ajánl a matrac tisztításához!

Cardo Kft

Az ágybetét a kórok egyik legfőbb hordozója, amit a házipor atka illetve annak ürüléke okoz, kíváló élőhelyet biztosítanak számukra az éjszaka kibocsátott testnedvek, az izzadtság és a “takarosan bevetett ágy” napközben további kitűnő életteret nyújt a fertőzést terjesztő baktériumok fejlődésének.

Általános nézet, hogy rendszeres ágynemű cserével, alkalmankénti porszívózással ez a gond megoldódik, de ez nem így van: a rendszeres matractisztítás egészségügyi szempontból kiemelkedő fontosságú.

Az ágybetétek mindennapi biológiai tisztasága nélkülözhetetlen az allergiás, asztmatikus megbetegedésben szenvedők számára, de mindenki másra is jelentős hatással vannak az ágyakban élősködő házipor atkák, pollenek, a penészgombák, vírusok és baktériumok, melyek koncentráltan telepszenek meg ezeken a helyeken. Az ágyon fekvő ember természetes mozgása miatt ezek az élősködők szinte “felélednek”, alvás közben belélegezzük őket, minek következtében különböző megbetegedések, tünetek jelennek meg, mint az ekcéma, tüsszögés, hörghurut, asztma, stb.

Minden matrac kiemelt kockázatot rejt magában egészségügyi szempontból, ezért ahol gyakori az ágyat használók változása (pl. szálláshelyek) ott az egészségügyi törvény szerint is rendszeresen el kell végezni a matractisztítást, az ágybetétek baktériumoktól való mentesítését.

Hívjon minket, hogy mielőbb veszélytelenül pihenhessen ! 0630 622 1813

Ennek egyik leghatékonyabb megoldása vegyszermentes, széndioxidos mélytisztítást végző matractisztítási módszerünk, melyet télen-nyáron, az év minden szakában el tudunk végezni a gyors száradási idő miatt.

Fontos, hogy szálláshelyeken az ágyak minél higiénikusabbak, allergén anyagoktól mentesek legyenek, ezért matractisztítási szolgáltatásunk színvonala összhangban áll a szállodák magas követelményeivel is.

Szálláshelyeknek a matracok tisztításáról, atkamentesítéséről tanúsítványt adunk!

Vegyszermentes biotakarítási technológiánk az ágyhuzaton áthatolva a tömőanyagból is eltávolítja a matracban található élősködőket. Tisztítási eljárásunk során – a fedőhuzat és a tömőanyag fajtájától (memóriahab, kókusz, stb.) függően – alkalmazott ipari kategóriájú berendezéseink átlagban egy oldalról kb. 15-18 cm-es mélységig tudnak a matrac belsejébe hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket.

Gyakori kérdések:

– a matracom penészes lett, dohos szaga van, ki tudják ezt is tisztítani?

Tisztítási eljárásunkkal párosítva penészölést is vállalunk, egyetlen esztétikai utóhatása a matrac felületének esetleges enyhe kifehéredése, ezért a penészmentesítés alkalmazása esetén feltétlenül előre egyeztetünk megrendelőinkkel az esetleges várható esztétikai változásról. Figyelem! A penészmentesítés vegyszer (klór) alkalmazása nélkül nem megoldható, ezért ebben az esetben nyilván nem beszélhetünk vegyszermentes tisztításról.

A matracok bedohosodása a rossz használati, tárolási körülmények miatt már nehezebb feladat, a teljes tisztítás nem mindig oldja meg ezt a problémát, ezért a dohos szag megszűnésére a tisztítást követően nem vállalunk garanciát, ellenben javasoljuk kiegészítésként az ózonkezelést.

Penész, dohosodás megjelenése esetén a tisztítást követően feltétlenül változtatni kell az ágybetét elhelyezésén (keretbe és ágyrácsra helyezni, csökkenteni a helyiség páratartalmát, stb.), mert amennyiben a körülmények nem változnak úgy a kellemetlenség újra bekövetkezik, Ön hiába fizetett érte és mi hiába dolgoztunk…

mindenfajta matracot tudnak tisztítani, a rugósat vagy a kókuszbetétest is?

Károsodás nélkül és tökéletes eredménnyel tudjuk tisztítani a legextrább ágybetéteteket is, így a memóriahabos, gyapjú rátétes, rugós, stb. matracokat is.

– milyen időszakban érdemes a matracot tisztítani?

A matracok tisztítását – amennyiben mindennapos használatban vannak – legkésőbb a déli órákig vállaljuk a biztos száradás érdekében (kivéve, ha van alternatív alvási lehetőség vagy még nincs használatban).

Egész évben végezhető ez a munka de nyáron természetesen a száradási idő jelentősen lerövidül a jobb szellőztetési lehetőség miatt. Az ágybetétek, matracok teljes felületének (mindkét oldalának) tisztítását követően – tekintettel a vastagságra, esetlegesen több fajta rétegre – a teljes száradási idő max. 6-8 óra szobahőmérsékleten, mely természetesen változhat a hőmérséklettől és az átszellőztetési lehetőségtől függően.

– a matracon vér, vizelet és izzadtságfoltok is vannak, ezeket is el tudják távolítani?

Nem mindegy, hogy a foltok mitől származnak és mióta vannak a huzaton, mert ezek a származékok hamar elszíneződést okoznak melyekkel már nehéz valamit is kezdeni. Tisztításunk során a foltokra különösen figyelünk, igyekszünk azokat is eltüntetni, hogy a matrac ne “csak” tiszta hanem esztétikus is legyen a tisztítás után, de néha eljárásunkra már későn kerül sor és így a lehetőségeken túl nincs mit tennünk.

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva.

Ajánlott tisztítási gyakoriság:

– allergia vagy fokozott igénybevétel esetén 1/2 évente

– normál körülmények közötti használat esetén évente

A matracokat legtöbbször használati helyükön tisztítjuk (ágykereten, stb.) Ha levehető és mosható huzat van rajta ne fáradjon vele, hogy lehúzza és külön a mosógépben kimossa – a huzatot az ágybetéttel együtt kitisztítjuk. A kész, tiszta matracot úgy helyezzük el, hogy a lehető leggyorsabban kiszáradjon és újra használata vehessék.

A munkavégzés időtartama:

– szimpla (egyszemélyes, 90 x 200 cm-es) matrac esetében: kb. 20 perc

– dupla (kétszemélyes 140-200 x 200 cm-es ) matrac esetében: kb. 30-40 perc

(ezek az időtartamok nyilván a szennyezettség mértékétől is függenek)

Megjegyezni kívánjuk, hogy munkánk során mindig a maximális hatékonyságra törekszünk, ezért a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal…

TEKINTSE MEG ÁRJEGYZÉKÜNKET!

Az árjegyzékben nem szereplő tétel megrendelése esetén a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.

Kedves megrendelőink!

Bár technológiánk a mai lehetőségek csúcsát jelentik és igyekszünk is mindent elkövetni a foltos szennyeződések eltüntetésére, de elszíneződések esetén “csodát” mi sem tudunk tenni!

Extra szennyezettség (nagyon piszkos, pisis vagy állati szőrrel telítettség) esetén előzetes egyeztetést követően lehet, hogy felárat számolunk.

Penészesedés eltávolítására sajnos nincs más lehetőség, ezért ez vegyszerrel (klórtartalmú szerrel) történik, ezért ez egyedi megbeszélés tárgyát képezi a felülettől és a lehetőségektől függően. (Pl. egy dupla ágybetét esetén általában 1000-1500,- Ft). Figyelem! A penészölő használata esetleg színváltozást okozhat a felületen!

Dohos vagy vizeletszag (kutya, macska után) megszűnésére NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT! Ezekben az esetekben javasoljuk a kiegészítő ózonos szagtalanítást.

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger