Menü Bezárás

Itt az ideje a kárpittisztításnak?

Időnként jót tesz a mindent átfogó nagytakarítás, amikor lepakoljuk a polcokat és a tárgyak alatti részt is letörölgetjük, illetve elhúzzuk a bútorokat és azok mögött is kiporszívózunk. Az ilyen kis akciók után az egész lakás sokkal szebb és rendezettebb lesz. Vannak azonban olyan területek, amiknek a takarítását nem lehet házilag megoldani, vagy legalábbis nem a kívánt mértékben. Ilyen lehet a kárpittisztítás is.

Az üzletekben rendelkezésre áll sokféle kárpittisztító, azonban ezek sokszor kifakítják a bútorszövet színét vagy benne hagyják a foltot. Így a tisztításukra szánt pénz és energia feleslegesen ment el, és még időt is áldoztunk rá.

Cégünk a kárpittisztítást hatékony, nagyteljesítményű gépekkel végzi, kizárólag vegyszermentes készítményekkel. Módszerünknek köszönhetően ráadásul nem csak látszólag lesz tiszta a felület, hanem az anyagok mélyén lévő szennyeződéseket is feloldjuk és eltávolítjuk.

Forduljon hozzánk Ön is, ha professzionális kárpittisztítást szeretne, ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  vagy írjon nekünk!

0630 622 1813

   info@netfuture.hu 

Megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk felmerülő kérdéseire!

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger