Menü Bezárás

Itt az ideje a kárpittisztításnak?

Időnként jót tesz a mindent átfogó nagytakarítás, amikor lepakoljuk a polcokat és a tárgyak alatti részt is letörölgetjük, illetve elhúzzuk a bútorokat és azok mögött is kiporszívózunk. Az ilyen kis akciók után az egész lakás sokkal szebb és rendezettebb lesz. Vannak azonban olyan területek, amiknek a takarítását nem lehet házilag megoldani, vagy legalábbis nem a kívánt mértékben. Ilyen lehet a kárpittisztítás is.

Az üzletekben rendelkezésre áll sokféle kárpittisztító, azonban ezek sokszor kifakítják a bútorszövet színét vagy benne hagyják a foltot. Így a tisztításukra szánt pénz és energia feleslegesen ment el, és még időt is áldoztunk rá.

Cégünk a kárpittisztítást hatékony, nagyteljesítményű gépekkel végzi, kizárólag vegyszermentes készítményekkel. Módszerünknek köszönhetően ráadásul nem csak látszólag lesz tiszta a felület, hanem az anyagok mélyén lévő szennyeződéseket is feloldjuk és eltávolítjuk.

Forduljon hozzánk Ön is, ha professzionális kárpittisztítást szeretne, ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva!

Megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk felmerülő kérdéseire!

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger