Menü Bezárás

A BIO SZEMLÉLET

A bio szemlélet nem véletlenül terjed egyre szélesebb körben; az emberek ugyanis felismerik, hogy mi a jó a környezetüknek, mivel tesznek neki még jobbat hosszú távon azzal, hogy vegyszermentes termékeket használnak.

A takarítás az egyik olyan terület, ahol rengeteg felesleges vegyszert használunk, mérgezve magunkat és a környezetünket. Pedig van más mód is a tiszta, higiénikus felületek megteremtésére. Cégünk pontosan ezt igyekszik megvalósítani, és minél több helyen megismertetni az embereket a biotisztítás lehetőségeivel.

Keressen meg minket bizalommal, ha tiszta szőnyeget, ragyogó kárpitot és maximálisan szennyeződésmentes szöveteket szeretne maga körül látni és használni! Tökéletesen vegyszermentes termékekkel és korszerű technológiával dolgozunk biotisztítással, így ott is tisztaságot varázsolunk, ahol nem gondolta volna, hogy lehetséges! Irodák, magánlakások, szállók, közintézmények, iskolák számára egyaránt elérhetőek vagyunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szüksége van ránk és a biotisztításra!

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva.

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger