Biotisztítási technológiánk

A COVID-19  járvány idején  is  működik  szolgáltatásunk,  hiszen most  még  fontosabb közvetlen  környezetünk  tisztasága,  annak  fertőtlenítése!   Folyamatosan  dolgozunk jelenleg is, nyilván maszkban, kesztyűben és továbbra is lábzsákban végezzük munkánkat! Ezzel a nyilvánvaló védelemmel óvjuk megrendelőinket és munkatársainkat is az esetleges fertőződéstől illetve a vírus hordozásától.
AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT SZÉNDIOXIDOS BIOTISZTÍTÁSI TECHNOLÓGIA
Ajánlói:
a Kanizsa Trend Kft. az Andante bútorok gyártója

      és a 100 éves  Cardo Kft., az alvás szakértője 

andante logoCardo Kft.

Technológiánk lényege

  1. Munkánkat professzionális, nagyteljesítményű 3 motoros amerikai gyártmányú takarítógépeink segítik.
  2. A gépek fűtőmotorja átfolyó rendszerben 67 C˙ hőmérsékletre fűti a gépbe öntött a vizet.
  3. Egy vegyszermentes keveréket készítünk a helyszínen kétkomponensű por alakú anyagból és vízzel összekeverjük, majd a gép tiszta vizes tartályába öntjük.
  4. A munka során ezt az elegyet a kárpittisztító vagy szőnyegtisztító fejjel 8,3 Bar (200 PSI)  nyomással a felületen keresztül (kárpit, szőnyeg) az anyagba sajtoljuk és a tisztítófejben lévő fúvókán keresztül benyomott vizet ugyanilyen erővel vissza is szívjuk.

Ezzel az extrakciós eljárással mélységében, mintegy „cirkuláltatva” tisztítjuk át a bútorkárpitot, matracot, szőnyeget. Mivel a magas hőmérsékletet az atkák nem bírják, így tisztítási eljárásunkból adódóan atkamentesítést is végzünk.

De mitől lesz széndioxidos tisztítási eljárásunk?

A tisztítószer:

Vegyszermentes, hivatalosan bevizsgált tisztítószerünkből – azt vízzel összekeverve – nagy mennyiségű széndioxid szabadul fel, és ezt keveréket juttatjuk magas hőmérsékletre melegítve nagy nyomással a tisztítandó anyagba.

A biotisztítási eljárás:

Gépeink toló és szívó erején túl kihasználjuk a fizikai-kémiai törvények működését is. A vízzel kevert tisztítószerből keletkező oxigén molekulák, mint buborékok felhajtóerejét is kihasználjuk, a helyben előállított széndioxiddal dúsított víz segítségégével a szennyeződéseket az anyagrostok mélyéről is a felszínre tudjuk hozni. (amerikai szabadalom)

Az eredmény:

Tisztításunknak köszönhetően a korábban használt és ott megülepedett, „megragadt” szappanos és egyéb szerek is feloldásra, majd eltávolításra kerülnek.

Biotisztításunk során a felszínen látható szennyeződések eltüntetése közben a mélyből megjelenő piszkot és egyebet (állati szőr, stb.) is kitakarítjuk. Munkánk eredményeként az anyagból teljesen eltűnik a por, piszok, atka, baktérium és egyéb allergén anyag, az emberi életet zavaró, szemmel nem is látható szennyeződés. Nem marad szennyeződés a bútordarabokban és így nem jelennek meg később sem újra pl. porosodás következtében a régi piszoktól származó foltok.

Ha elnyerte tetszését már jól bevált technológiánk akkor hívjon minket  vagy írjon nekünk!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Más tisztítási eljárások és vegyszerek alkalmazása során a legtöbbször csak a felszínen történik művelet. Ha  a vegyszer mélyebbre is jut, akkor az ott is marad. Ily módon az nem fejti ki azt a hatást, amire az oxigén természeténél fogva képes, ezért több ami eljárásunk a közismert technológiáknál.

BIO tisztítási technológiánk alkalmazása után a megtisztított felületek teljes száradási ideje vastagságtól és anyagfajtától függően kb. 1/3-a az általánosan megszokottnak.

Hogy miért?

Mert – bár ismert extrakciós  (nedves) tisztítási eljárást alkalmazunk – de:

  • egyrészt jóval kisebb mennyiségű vizet viszünk a felületbe,
  • másrészt pedig nagy teljesítményű berendezéseink a nedvesség nagy részét el is távolítják az anyagból, ezért jelentősen lerövidül a száradási idő.

Szénsavbázisú biotisztító megoldásunk a normál technológiákhoz képest teljes mélységében áttisztítja az adott bútort, szőnyeget. Munkánk során úgynevezett „mélytisztítást” végzünk, ugyanakkor nem használunk szappan tartalmú, látszólag hatékony, közismert, de allergén adalékokat, vegyszereket!

Szőnyegtisztítás

Ilyenkor először előtisztítást végzünk egy amerikai gyártmányú ún. porológéppel, melyben egy forgókefés porolófej gyors ütőmozgásokkal a szennyeződéseket felszabadítja és berendezés rendkívüli szívóereje ezeket be is gyűjti.

A porológép teljes mélységben megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a szőnyegben, a keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. Professzionális poroló-porszívó gépünk HEPA-szűrője 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi részecskéit is, így munkánk előkészítése garantált eredménnyel jár.

 

3 motoros szőnyegtisztító gép3 motoros szőnyegtisztító gépAz előtisztítást követően nagyteljesítményű 3 motoros kárpittisztító gépeinkkel vegyszermentes mélytisztítást végzünk amitől .

A tisztítás eredményeként a kárpit, szőnyeg, matrac felfrissül, színei és anyaga visszanyerik eredeti szépségüket.

A biotisztítási művelet során az anyagból eltávolítjuk a korábbi tisztításokból származó szappan alapú tisztítószerek maradványait is melyek a port, piszkot eddig megkötötték.

Az eljárás következtében a későbbi kárpittisztítás, szőnyegtisztítás vagy matractisztítás könnyebb lesz és, a tisztítási időszakok kitolódnak, ami jelentős költségmegtakarítást is eredményez!

Biotisztításunk technológiai sorrendje

  1. Száraz előtisztítás porszívózással
  2. A helyi szennyeződések esetleges foltonkénti előkezelése a felületen
  3. Forró vizes tisztítás speciális kétkomponensű, vegyszermentes tisztítószer keverékünkkel, egyúttal a felületből a nedvesség kiszívása speciális gépünkkel
  4. A felület száraz „átporszívózása”, mely művelet során az oxigén által a felszínre hozott szennyeződéseket és a bejuttatott víz nagy részét is eltüntetjük

Amikor megérkezünk

Munkánk során az Ön lakásába MINDIG cipővédőben lépünk, hogy az utcai szennyeződéseket ne hordjuk be, továbbá filc-nylon bevonatú védőszőnyegekkel dolgozunk, hogy a padlóra ne kerülhessen nedvesség, azt még véletlenül se rongáljuk, mert 

„MI TISZTASÁGOT VISZÜNK OTTHONÁBA”

Alapvető részünkről, hogy sem piszkot, sem rendetlenséget nem csinálunk … és a munka végeztével mindent visszateszünk a helyére, így „látogatásunkra” csak a tiszta bútordarab látványa emlékeztet!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Tekintse meg szolgáltatásainkat és árait egy kattintással!    

Aktuális árjegyzékünk itt!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.