Miért van szüksége a rendszeres matractisztításra?

Miért van szükség a rendszeres matractisztításra?

A nyugodt, pihentető alvást nemcsak a hálószoba kialakítása, légköre, illetve a paplanok minősége határozza meg, hanem a matrac tisztasága is. A legtöbb ember nem is sejti azt, hogy a rendszeresen cserélt ágynemű önmagában nem elég ahhoz, hogy az alváshoz szükséges, higiénikus és egészséges körülmények adottak legyenek.

A matracokban az évek során különböző baktériumok, gombák, vírusok, ízeltlábúak telepednek meg, amelyek spórái, végtermékei belélegezve a későbbi problémák forrásai, ugyanis ez az állapot később számos betegség okozója lehet, mint például asztma, hörghurut, ekcéma. Ilyenkor, amikor az érintettek szembesülnek a betegségükkel, nem is gondolnák, hogy a matrac okozta a bajt. Az élősködőkön kívül szennyeződések is kerülhetnek matracra, mint például nyál, izzadság, amelyek szintén megfelelő alapot szolgálnak a baktériumoknak, és kellemetlen szagokat eredményeznek.

Tehát az egészséges pihenés elengedhetetlen feltétele az, hogy az emberek bizonyos időközönként figyelmet fordítsanak a matractisztításra. Mivel a matracok kockázatot jelentenek az emberi egészségre, ezért például a vendéglátásban törvény szabályozza az ágybetétek tisztításának gyakoriságát. Az otthonokra természetesen semmilyen előírás nem vonatkozik a matracok tisztítására vonatkozóan, pedig az egészségügyi kockázat ugyanúgy fennáll, mint például a szállodai szobákban. A saját egészségünk érdekében nem érdemes megfeledkezni a matractisztításról!

Az, hogy a matractisztítás valóban a megfelelő körülményeket szolgálja, nem elegendő azt átszellőztetni, kiporszívózni, hanem ennél sokkal hatékonyabb megoldásra van szükség.

Ha Ön szeretne odafigyelni egészségére, és fontosnak tartja ehhez az ágybetétje rendszeres tisztítását, vegye igénybe matractisztítási szolgáltatásunkat, amihez olyan megoldást biztosítunk, aminek köszönhetően higiénikus és tökéletes állapotú lesz a matrac. A szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.