Szolgáltatásaink

Vállalkozásunk alapja 2010 óta a BIO, azaz vegyszerektől mentes

helyszíni kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, matractisztítás és autókárpit tisztítás

A COVID-19  járvány idején  is  működik  szolgáltatásunk,  hiszen most  még  fontosabb közvetlen  környezetünk  tisztasága,  annak  fertőtlenítése!   Folyamatosan  dolgozunk jelenleg is, nyilván maszkban, kesztyűben és továbbra is lábzsákban végezzük munkánkat! Ezzel a nyilvánvaló védelemmel óvjuk megrendelőinket és munkatársainkat is az esetleges fertőződéstől illetve a vírus hordozásától.

A mi speciális eljárásunkat  ajánlja  országosan az

andante logo

és a

Cardo Kft.Helyszíni bio tisztító szolgáltatásunk során

Szolgáltatásunkat a gyors száradási idő miatt télen-nyáron igénybe veheti (az autókárpit tisztítás időszakos tisztításának kivételével, amit téli időszakban csak fűtött garázsban vállalunk a gépkocsi száradása miatt) és munkánkat minden alkalommal speciális technológiánkkal, vegyszermentesen végezzük – a legkíméletesebb módon.

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  vagy írjon nekünk!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Tekintse meg a részleteket az ikonokra kattintva -> -> -> ->

 

Rendeljen BIO kárpittisztítást, mielőtt a baba megérkezik!

A gyerekvállalás hatalmas dolog, ami rengeteg változással jár. Erre fel kell készülni, már jó előre, mielőtt a baba világra jön. A legfontosabb, hogy a kicsi törékeny egészsége, még felkészületlen immunrendszere védve legyen. Az otthon bababiztos, tiszta, higiénikus kell, hogy legyen. Egy alapos kárpittisztítás például igen hasznos.

Segítünk, hogy a kárpittisztítás hatékony lehessen, és ha megérkezik a kicsi baba, a lakás összes helyiségében patyolat tiszta kárpit fogadja majd. Azzal a vegyszermentes technológiával, amit mi használunk, duplán jól jár. Az újszülött új otthona nem erős, mérgező hatású vegyszerekkel lesz kitisztítva, hanem környezetbarát, mégis nagy hatékonyságú, bio tisztítószerekkel, amik szénsav bázisúak. Ilyen környezetbe nyugodtan beköltöztetheti a babát és nem kell aggódnia az egészségéért.

Amennyiben szeretné profikra bízni a kárpittisztítást, keressen minket bizalommal és rendelje meg időben bio tisztítással kapcsolatos szolgáltatásainkat!

Hívjon minket  vagy kérjen írásban ajánlatot !

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

És amennyiben elsősorban árainkra kíváncsi, ide kattintva megtekintheti árjegyzékünket

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.