Menü Bezárás

Szolgáltatásaink

BIO tisztítási eljárásunk ajánlói azandante logoés a 

Helyszíni tisztító szolgáltatásunk során

Munkánkat a gyors száradási idő miatt télen-nyáron végezzük (az autókárpit tisztítás időszakos kivéételével) és minden alkalommal speciális technológiánkkal, vegyszermentesen végezzük – a legkíméletesebb módon.

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva.

Tekintse meg a részleteket az ikonokra kattintva -> -> -> ->

 

Rendeljen BIO kárpittisztítást, mielőtt a baba megérkezik!

A gyerekvállalás hatalmas dolog, ami rengeteg változással jár. Erre fel kell készülni, már jó előre, mielőtt a baba világra jön. A legfontosabb, hogy a kicsi törékeny egészsége, még felkészületlen immunrendszere védve legyen. Az otthon bababiztos, tiszta, higiénikus kell, hogy legyen. Egy alapos kárpittisztítás például igen hasznos.

Segítünk, hogy a kárpittisztítás hatékony lehessen, és ha megérkezik a kicsi baba, a lakás összes helyiségében patyolattiszta kárpit fogadja majd. Azzal a vegyszermentes technológiával, amit mi használunk, duplán jól jár. Az újszülött új otthona nem erős, mérgező hatású vegyszerekkel lesz kitisztítva, hanem környezetbarát, mégis nagy hatékonyságú, bio tisztítószerekkel, amik szénsavbázisúak. Ilyen környezetbe nyugodtan beköltöztetheti a babát és nem kell aggódnia az egészségéért.

Amennyiben szeretné profikra bízni a kárpittisztítást, keressen minket bizalommal és rendelje meg időben bio tisztítással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Hívjon minket    0630 622 1813 vagy kérjen írásban ajánlatot info@netfuture.hu címre és tudjon meg többet a kárpittisztításról és tevékenységeinkről!

És amennyiben elsősorban árainkra kíváncsi, ide kattintva megtekintheti árjegyzékünket

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger