Menü Bezárás

Kárpittisztítás

Akár bútorkárpit tisztítása, akár autókárpit tisztítása, vagy szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás, matrac vagy ágybetét tisztítása a feladat, mi mindig igyekszünk maximálisan helyt állni..

Minőségi és megbízható kárpittisztítás BIO módszerrel Budapesten és Pest megyében!

Nálunk már bankkártyával is fizethet!

A Kanizsa Bútorgyár az Andante bútorok gyártója a NovaLife textilbőr huzatú bútorok kárpittisztításához

andante logo

és a Cardo Kft. “az alvás szakértője” az általuk gyártott matracok és ülőbútorok tisztításához

Cardo Kft

a mi technológiánkat javasolja Magyarországon !

Hogy miért?

Mert módszerünk évek óta bizonyítottan felveszi a versenyt bármely vegyszeres eljárással és nem tesszük tönkre a bútorkárpitot sikálással, súrolással – profi gépekkel és szakemberekkel dolgozunk – gyorsan, hatékonyan és garanciával…!

Munkánk során speciális, hivatalosan bevizsgáltatott és elfogadott saját tisztítószer keverékkel dolgozunk, nálunk nincs választási lehetőség, hogy bio vagy nem bio tisztítást végzünk.

Hívjon minket    0630 622 1813     vagy kérjen írásban ajánlatot      info@netfuture.hu  címre írva.

Ha már Ön is próbálkozott bútorainak kárpittisztításával a közismert és általánosan használt felületaktív, szappan alapú tisztítószerekkel akkor megtapasztalhatta, hogy a rengeteg energia és pénz ráfordítását követően a korábbi foltok pereme megmaradt vagy a folt megnőtt. Ennek oka, hogy a felületi tisztítószereket csak beledörzsölni lehet az anyagba, de maradéktalanul eltávolítani már nem… Emiatt a maradványok hamar “újraélednek” azért, mert az anyag felülete telítődött a szappanalapú tisztítószerrel és további táptalaja lesz a szennyeződésnek. Bio kárpittisztításunk esetében viszont ez nem fordul elő, nemcsak nyomtalanul tűnik el minden látható és láthatatlan szennyeződés, de nem is tér vissza, mert még a korábbi más eljárásból maradt kárpittisztítás nyomait és maradványait is eltávolítjuk a kárpitokból és az alatta lévő tömőanyagból.

Kárpittisztításunk során – az anyag fajtájától függően – nagyteljesítményű berendezéseinknek köszönhetően 15-18 cm-es mélységig tudunk a bútor huzatán keresztül annak tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket. Ipari kategóriájú gépeink 8,3 Bar (120 PSI) nyomó- és szívóerővel és 67 °C-os vízes keverékkel dolgoznak, így a 40 °C-ig “hőálló” atkáknak mondhatni “esélyük sincs”.

Hívjon minket most: 0630 622 1813

Ezen a kis videón Andante Novalife aktuális tisztítási rekordunk látható:

Mostanában csináltuk:

Cégünk a kárpittisztításkor saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes, hivatalosan bevizsgáltatott kétkomponensű BIO tisztítószer keveréket alkalmaz, melynek alkotórészei egymással és vízzel keveredve széndioxiddal telített elegyet eredményeznek. A tisztítási művelet alkalmával nagy nyomással az anyagba sajtolt, széndioxiddal dúsított vízből a felszabaduló oxigénmolekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket is az anyag felszínére hozzák, melyek így könnyen összetakaríthatók. E megoldás eredményeként nem csak a felületről tűnnek el a foltok és kerülnek gyökerestül” eltávolításra a kárpittisztításkor, hanem a kárpitba sem jutnak betepülő allergén anyagok.

A széndioxid gyors párolgásának és speciális berendezéseinknek köszönhetően a frissen kitisztított bútorkárpitok – vastagságtól és nyilván a hőmérsékleti viszonyoktól függően – 4-6 órán belül szárazak, a bútorok újra igénybe vehetők.

Megjegyzésként: vannak olyan téves információkat terjesztők, hogy mi széndioxiddal dolgozunk, mely tönkreteszi a Föld ökológiai egyensúlyát és így nem lehet eljárásunk bio megoldás… Ez egy elég nagy butaság, hiszen egy flakon ásványvíz kinyitása valószínűleg több kárt okoz a levegőben mint mi egy kanapé kitisztítása során. (Az egyéb vegyszeres eljárások és a drasztikus manuális beavatkozások – szappanos lével permetezés, kefével sikálás, stb. – öndícséretét nem szeretnénk itt értékelni…)

Speciális kárpittisztítási technológiánk szinte egyedülállóan alkalmas az egyre elterjedtebb textilbőr, microfiber (vízlepergető, a velúrra vagy hasított bőrre emlékeztető megjelenésű, tapintású) bútorkárpitok tisztítására, így a Novalife, Alcantara, Natuzzi, Aquaclean, Novastar, Serenty, Carabu és egyéb kárpitok tisztításához.

Ezeknél az anyagoknál azonban – tapasztalatunk alapján – a tökéletes, mindenkit kielégítő tisztítási eredmény eléréséhez sokkal több munka, tisztítószer és idő szükséges, ezért az ilyen bútorkárpitok tisztítása nyilván magasabb költséggel jár.

Vegyszermentes kárpittisztítási eljárásunk után a kitisztított bútorkárpitok, kiegészítők sokkal tovább tiszták maradnak, ennek következtében kárpittisztítási megoldásunk költségtakarékos is a hagyományos tisztításhoz viszonyítva, hiszen ritkábban kell ezt a műveletet elvégeztetni.
A kárpittisztítás várható időtartama például egy normál huzatú 3 személyes kanapé esetében: kb. 1 óra, textilbőr huzatú hasonló méretű kanapé tisztítási ideje: kb. 2 óra. Megjegyezni kívánjuk, hogy amellett, hogy munkánk során mindig a tökéletes eredmény elérésére törekszünk, ugyanakkor igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal…

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva.

Gyakran feltett kérdések:

  • mennyi idő alatt szárad meg kárpittisztítás után a bútor?

Bio kárpittisztásunk után a várható száradási idő szobahőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett: normál bútorkárpitnál max. 4-6 óra, textilbőr kárpit esetében max. 6-8 óra.

  • a kárpittisztítás során nem tesznek kárt a padlóban a vízzel?

A kárpittisztítás során filces-nylon védőszőnyegekkel dolgozunk, így az esetlegesen lecseppenő vizet is felfogjuk a padlózat megóvása érdekében.

  • minden foltot el tudnak távolítani a bútorból?

Kárpittisztító munkánkra igényesek vagyunk és mindig a tökéletes eredményre törekszünk, így a végeredményt befolyásoló foltok eltüntetése érdekében mindent megteszünk, de így is előfordul, hogy egy-egy ismeretlen eredetű és korú folt véglegesen (esetleg halványabban) de megmarad. (Erre a kategóriára alkalmazzák az “ecetes olló” kifejezést, mely eszközt természetesen nem használunk.)

  • ha más tisztítási feladatot, pl. szőnyegtisztítás, matrac vagy autókárpittisztítást is kérnek Önöktől, akkor megcsinálják azt is “soron kívül”?

Természetesen mindig azon igyekszünk, hogy megrendelőnk elégedett legyen, ezért a menet közben felmerülő munkákat is el szoktuk végezni!

 

TEKINTSE MEG ÁRJEGYZÉKÜNKET!

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger