Menü Bezárás

Kárpittisztítás

A COVID-19  járvány idején  is  működik  szolgáltatásunk,  hiszen most  még  fontosabb közvetlen  környezetünk  tisztasága,  annak  fertőtlenítése!   Folyamatosan  dolgozunk jelenleg is, nyilván maszkban, kesztyűben és továbbra is lábzsákban végezzük munkánkat! Ezzel a nyilvánvaló védelemmel óvjuk megrendelőinket és munkatársainkat is az esetleges fertőződéstől illetve a vírus hordozásától.
Igény esetén ózonos fertőtlenítést is végzünk nagyteljesítményű generátorunkkal!
Akár bútorkárpit tisztítás, akár autókárpit tisztítása, vagy szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás, matrac vagy ágybetét tisztítása a feladat, mi mindig igyekszünk maximálisan helyt állni..

Minőségi bútorkárpit tisztítás helyben széndioxidos BIO módszerrel Budapesten és Pest megyében!

Nálunk bankkártyával is fizethet!
 0630 622 1813
info@netfuture.hu 

A Kanizsa Bútorgyár az Andante bútorok gyártója a NovaLife textilbőr bútorkárpit tisztításához

andante logo

és a Cardo Kft. “az alvás szakértője” az általuk gyártott matracok és bútorkárpit tisztításához

Cardo Kft.

a mi technológiánkat javasolja Magyarországon !

Hogy miért?

Mert módszerünk évek óta bizonyítottan felveszi a versenyt bármely vegyszeres eljárással és nem tesszük tönkre a bútorkárpitot sikálással, súrolással – profi gépekkel és szakemberekkel dolgozunk – gyorsan, hatékonyan és garanciával…!

Munkánk során speciális, hivatalosan bevizsgáltatott és elfogadott saját tisztítószer keverékkel dolgozunk, nálunk nincs választási lehetőség, mi mindig vegyszermentes azaz bio tisztítást végzünk.

Hívjon minket vagy írjon nekünk!

 0630 622 1813
info@netfuture.hu 

Ha már Ön is próbálkozott otthon a bútorkárpit tisztításával a közismert és általánosan használt felületaktív, szappan alapú tisztítószerekkel akkor megtapasztalhatta, hogy a rengeteg energia és pénz ráfordítását követően a korábbi foltok pereme megmaradt vagy a folt megnőtt. Ennek oka, hogy a felületi tisztítószereket csak beledörzsölni lehet az anyagba, de maradéktalanul eltávolítani már nem… Emiatt a maradványok hamar “újraélednek” azért, mert az anyag felülete telítődött a szappanalapú tisztítószerrel és további táptalaja lesz a szennyeződésnek. Bio bútorkárpit tisztításunk esetében viszont ez nem fordul elő, nemcsak nyomtalanul tűnik el minden látható és láthatatlan szennyeződés, de nem is tér vissza, mert még a korábbi más eljárásból maradt kárpittisztítás nyomait és maradványait is eltávolítjuk a kárpitokból és az alatta lévő tömőanyagból.

Kárpittisztításunk során – az anyag fajtájától függően – nagyteljesítményű berendezéseinknek köszönhetően 15-18 cm-es mélységig tudunk a bútor huzatán keresztül annak tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket. Ipari kategóriájú gépeink 8,3 Bar (120 PSI) nyomó- és szívóerővel és 67 °C-os vízes keverékkel dolgoznak, így a 40 °C-ig “hőálló” atkáknak mondhatni “esélyük sincs”.

Ezen a kis videón Andante Novalife aktuális tisztítási rekordunk látható:

Mostanában csináltuk:

 

Cégünk a bútorkárpit tisztításkor saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes, hivatalosan bevizsgáltatott kétkomponensű BIO tisztítószer keveréket alkalmaz, melynek alkotórészei egymással és vízzel keveredve széndioxiddal telített elegyet eredményeznek.

A tisztítási művelet: munkánk során nagy nyomással az anyagba sajtolt, széndioxiddal dúsított vízből a felszabaduló oxigénmolekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket is az anyag felszínére hozzák, melyek így könnyen összetakaríthatók. E megoldás eredményeként nem csak a felületről tűnnek el a foltok és kerülnek gyökerestül” eltávolításra a kárpittisztításkor, hanem a kárpitba sem jutnak betepülő allergén anyagok.

A széndioxid gyors párolgásának és speciális berendezéseinknek köszönhetően a frissen kitisztított bútorkárpitok – vastagságtól és nyilván a hőmérsékleti viszonyoktól függően – 4-6 órán belül szárazak, a bútorok újra igénybe vehetők.

Megjegyzésként: vannak olyan téves információkat terjesztők, hogy mi széndioxiddal dolgozunk, mely tönkreteszi a Föld ökológiai egyensúlyát és így nem lehet eljárásunk bio megoldás… Ez egy elég nagy butaság, hiszen egy flakon ásványvíz kinyitása valószínűleg több kárt okoz a levegőben mint mi egy kanapé kitisztítása során. (Az egyéb vegyszeres eljárások és a drasztikus manuális beavatkozások – szappanos lével permetezés, kefével sikálás, stb. – öndícséretét nem szeretnénk itt értékelni…)

Speciális bútorkárpit tisztítási technológiánk szinte egyedülállóan alkalmas az egyre elterjedtebb textilbőr, microfiber (vízlepergető, a velúrra vagy hasított bőrre emlékeztető megjelenésű, tapintású) bútorkárpitok tisztítására, így a Novalife, Alcantara, Natuzzi, Aquaclean, Novastar, Serenty, Carabu és egyéb kárpitok tisztításához.

Ezeknél az anyagoknál azonban – tapasztalatunk alapján – a tökéletes, mindenkit kielégítő tisztítási eredmény eléréséhez sokkal több munka, tisztítószer és idő szükséges, ezért az ilyen bútorkárpit tisztítása nyilván magasabb költséggel jár.

Vegyszermentes bútorkárpit tisztítási eljárásunk után a kitisztított bútorkárpitok, kiegészítők sokkal tovább tiszták maradnak, ennek következtében kárpittisztítási megoldásunk költségtakarékos is a hagyományos tisztításhoz viszonyítva, hiszen ritkábban kell ezt a műveletet elvégeztetni.

A kárpittisztítás várható időtartama például egy normál huzatú 3 személyes kanapé esetében: kb. 1 óra, textilbőr huzatú hasonló méretű kanapé tisztítási ideje: kb. 2 óra. Megjegyezni kívánjuk, hogy amellett, hogy munkánk során mindig a tökéletes eredmény elérésére törekszünk, ugyanakkor igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal…

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  vagy írjon nekünk!

 0630 622 1813

info@netfuture.hu 

Gyakran feltett kérdések:

  • mennyi idő alatt szárad meg kárpittisztítás után a bútor?

Bio bútorkárpit tisztításunk után a várható száradási idő szobahőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett: normál bútorkárpitnál max. 4-6 óra, textilbőr kárpit esetében max. 6-8 óra.

  • a kárpittisztítás során nem tesznek kárt a padlóban a vízzel?

A bútorkárpit tisztítás során filces-nylon védőszőnyegekkel dolgozunk, így az esetlegesen lecseppenő vizet is felfogjuk a padlózat megóvása érdekében.

  • minden foltot el tudnak távolítani a bútorból?

Kárpittisztító munkánkra igényesek vagyunk és mindig a tökéletes eredményre törekszünk, így a végeredményt befolyásoló foltok eltüntetése érdekében mindent megteszünk, de így is előfordul, hogy egy-egy ismeretlen eredetű és korú folt véglegesen (esetleg halványabban) de megmarad. (Erre a kategóriára alkalmazzák az “ecetes olló” kifejezést, mely eszközt természetesen nem használunk.)

  • ha más tisztítási feladatot, pl. szőnyegtisztítás, matrac vagy autókárpit tisztítást is kérnek Önöktől, akkor megcsinálják azt is “soron kívül”?

Természetesen mindig azon igyekszünk, hogy megrendelőnk elégedett legyen, ezért a menet közben felmerülő munkákat is el szoktuk végezni!

Normál szövethuzatú bútorkárpit tisztítása

Bútorkárpit – fotel / db 4000,-
Bútorkárpit – kanapé 2 személyes / db 8000,-
Bútorkárpit – kanapé 3 személyes / db 12000,-
Bútorkárpit – kanapé +kihúzható ágybetét része 60 x 160 cm-ig / db 2500,-
Bútorkárpit – kanapé +kihúzható ágybetét része 60 x 160 cm felett / db 4000,-
Bútorkárpit – sarokgarnitúra ülőfelületenként (figyelem! a sarokrész is beletartozik. Egy ülőfelület kb. 60-65 cm széles és a háttámla aljától a lábrész aljáig értendő) /db 4000,-
Bútorkárpit – fotel, kanapé, sarokgarnitúra külön kivehető ülő és/vagy hátpárnái az alapbútor tisztításának ára felett mérettől függően párnánként 600,- / 1200,-
Bútorkárpit – kárpitozott szék támla nélkül / támlával / db 800,- / 1500,-
Bútorkárpit – puff (60 x 60 cm-ig) / 60 x 60 cm felett / db 1500,- / 3000,-

Textilbőr bútorkárpit tisztítása

(hasított bőrre, velúrra hasonlító anyagok NovaLife, Alcantara, Natuzzi, Novastar, stb. fantázianevekkel).

Ezeknél a huzatoknál a kárpittisztítási árak még max. 20 %-kal magasabbak lehetnek a szennyezettség függvényében, de mindez a helyszínen kerül megbeszélésre a bútor megtekintését követően.

Bútorkárpit – textilbőr huzatú fotel / db 7000,-
Bútorkárpit – textilbőr huzatú 2 személyes kanapé 14000,-
Bútorkárpit – textilbőr huzatú 3 személyes kanapé 18000,-
Bútorkárpit – textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része normál huzattal 60 x 160 cm-ig / db 2500,-
Bútorkárpit – textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része textilbőr huzattal 60 x 160 cm-ig / db 6000,-
Bútorkárpit – textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része normál huzattal 60 x 160 cm felett / db 4000,-
Bútorkárpit – textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része textilbőr huzattal 60 x 160 cm felett / db 8000,-
Bútorkárpit – sarokgarnitúra ülőfelületenként (figyelem! a sarokrész is beletartozik. Egy ülőfelület kb. 60-65 cm széles és a háttámla aljától a lábrész aljáig értendő) /db 6000,-
Bútorkárpit – fotel, kanapé, sarokgarnitúra külön kivehető ülő és/vagy hátpárnái az alapbútor tisztításának ára felett mérettől függően párnánként 1200,- / 2500,-
Bútorkárpit – textilbőr huzatú puff (60 x 60 cm-ig) / 60 x 60 cm felett / db 4000,- / 6000,-
Bútorkárpit – textilbőr kárpitozású szék támla nélkül / támlával / db 1000,- / 1800,-

Kiszállási díjainkról és az esetleges járulékos költségekről teljes árjegyzékünk végén tájékozódhat.

Tekintse meg további szolgáltatásainkat és árait egy kattintással!

Ha megfelelnek Önnek a fenti árak hívjon minket vagy írjon nekünk!

 0630 622 1813

info@netfuture.hu 

Szőnyegtisztítás

Matractisztítás

Autókárpit tisztítás

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger