Menü Bezárás

Kárpittisztítás

Nálunk már bankkártyával is fizethet!

Akár bútorkárpit tisztítása, akár autókárpit tisztítása, vagy szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás, matrac vagy ágybetét tisztítása a feladat, mi mindig igyekszünk maximálisan helyt állni..

Minőség és megbízhatóság BIO módszerrel!

Vegyszermentes kárpittisztítás az Ön lakásán speciális BIO tisztítási eljárással, az Andante és a Cardo ajánlásával Budapesten, Pest megyében.

A Kanizsa Bútorgyár az Andante bútorok gyártója a NovaLife textilbőr huzatú bútorok kárpittisztításához

andante logo

és a Cardo Kft. “az alvás szakértője” az általuk gyártott matracok és ülőbútorok tisztításához

a mi technológiánkat javasolja Magyarországon !

Hogy miért?

Mert módszerünk évek óta bizonyítottan felveszi a versenyt bármely vegyszeres eljárással és nem tesszük tönkre a bútorkárpitot sikálással, súrolással – profi gépekkel és szakemberekkel dolgozunk – gyorsan, hatékonyan és garanciával…!

Munkánk során speciális, hivatalosan bevizsgáltatott és elfogadott saját tisztítószer keverékkel dolgozunk, nálunk nincs választási lehetőség, hogy bio vagy nem bio tisztítást végzünk.

Ha már Ön is próbálkozott bútorainak kárpittisztításával a közismert és általánosan használt felületaktív, szappan alapú tisztítószerekkel akkor megtapasztalhatta, hogy a rengeteg energia és pénz ráfordítását követően a korábbi foltok pereme megmaradt vagy a folt megnőtt. Ennek oka, hogy a felületi tisztítószereket csak beledörzsölni lehet az anyagba, de maradéktalanul eltávolítani már nem… Emiatt a maradványok hamar “újraélednek” azért, mert az anyag felülete telítődött a szappanalapú tisztítószerrel és további táptalaja lesz a szennyeződésnek. Bio kárpittisztításunk esetében viszont ez nem fordul elő, nemcsak nyomtalanul tűnik el minden látható és láthatatlan szennyeződés, de nem is tér vissza, mert még a korábbi más eljárásból maradt kárpittisztítás nyomait és maradványait is eltávolítjuk a kárpitokból és az alatta lévő tömőanyagból.

Kárpittisztításunk során – az anyag fajtájától függően – nagyteljesítményű berendezéseinknek köszönhetően 15-18 cm-es mélységig tudunk a bútor huzatán keresztül annak tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket. Ipari kategóriájú gépeink 8 bar nyomó- és szívóerővel és 67 °C-os vízes keverékkel dolgoznak, így a 40 °C-ig “hőálló” atkáknak mondhatni “esélyük sincs”.

Ezen a kis videón Andante Novalife aktuális tisztítási rekordunk látható:

Mostanában csináltuk:

Cégünk a kárpittisztításkor saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes, hivatalosan bevizsgáltatott kétkomponensű BIO tisztítószer keveréket alkalmaz, melynek alkotórészei egymással és vízzel keveredve széndioxiddal telített elegyet eredményeznek. A tisztítási művelet alkalmával nagy nyomással az anyagba sajtolt, széndioxiddal dúsított vízből a felszabaduló oxigénmolekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket is az anyag felszínére hozzák, melyek így könnyen összetakaríthatók. E megoldás eredményeként nem csak a felületről tűnnek el a foltok és kerülnek gyökerestül” eltávolításra a kárpittisztításkor, hanem a kárpitba sem jutnak betepülő allergén anyagok.

A széndioxid gyors párolgásának és speciális berendezéseinknek köszönhetően a frissen kitisztított bútorkárpitok – vastagságtól és nyilván a hőmérsékleti viszonyoktól függően – 4-6 órán belül szárazak, a bútorok újra igénybe vehetők.

Megjegyzésként: vannak olyan téves információkat terjesztők, hogy mi széndioxiddal dolgozunk, mely tönkreteszi a Föld ökológiai egyensúlyát és így nem lehet eljárásunk bio megoldás… Ez egy elég nagy butaság, hiszen egy flakon ásványvíz kinyitása valószínűleg több kárt okoz a levegőben mint mi egy kanapé kitisztítása során. (Az egyéb vegyszeres eljárások és a drasztikus manuális beavatkozások – szappanos lével permetezés, kefével sikálás, stb. – öndícséretét nem szeretnénk itt értékelni…)

Speciális kárpittisztítási technológiánk szinte egyedülállóan alkalmas az egyre elterjedtebb textilbőr, microfiber (vízlepergető, a velúrra vagy hasított bőrre emlékeztető megjelenésű, tapintású) bútorkárpitok tisztítására, így a Novalife, Alcantara, Natuzzi, Aquaclean, Novastar, Serenty, Carabu és egyéb kárpitok tisztításához.

Ezeknél az anyagoknál azonban – tapasztalatunk alapján – a tökéletes, mindenkit kielégítő tisztítási eredmény eléréséhez sokkal több munka, tisztítószer és idő szükséges, ezért az ilyen bútorkárpitok tisztítása nyilván magasabb költséggel jár.

Vegyszermentes kárpittisztítási eljárásunk után a kitisztított bútorkárpitok, kiegészítők sokkal tovább tiszták maradnak, ennek következtében kárpittisztítási megoldásunk költségtakarékos is a hagyományos tisztításhoz viszonyítva, hiszen ritkábban kell ezt a műveletet elvégeztetni.
A kárpittisztítás várható időtartama például egy normál huzatú 3 személyes kanapé esetében: kb. 1 óra, textilbőr huzatú hasonló méretű kanapé tisztítási ideje: kb. 2 óra. Megjegyezni kívánjuk, hogy amellett, hogy munkánk során mindig a tökéletes eredmény elérésére törekszünk, ugyanakkor igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal…

Gyakran feltett kérdések:

  • mennyi idő alatt szárad meg kárpittisztítás után a bútor?

Bio kárpittisztásunk után a várható száradási idő szobahőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett: normál bútorkárpitnál max. 4-6 óra, textilbőr kárpit esetében max. 6-8 óra.

  • a kárpittisztítás során nem tesznek kárt a padlóban a vízzel?

A kárpittisztítás során filces-nylon védőszőnyegekkel dolgozunk, így az esetlegesen lecseppenő vizet is felfogjuk a padlózat megóvása érdekében.

  • minden foltot el tudnak távolítani a bútorból?

Kárpittisztító munkánkra igényesek vagyunk és mindig a tökéletes eredményre törekszünk, így a végeredményt befolyásoló foltok eltüntetése érdekében mindent megteszünk, de így is előfordul, hogy egy-egy ismeretlen eredetű és korú folt véglegesen (esetleg halványabban) de megmarad. (Erre a kategóriára alkalmazzák az “ecetes olló” kifejezést, mely eszközt természetesen nem használunk.)

  • ha más tisztítási feladatot, pl. szőnyegtisztítás, matrac vagy autókárpittisztítást is kérnek Önöktől, akkor megcsinálják azt is “soron kívül”?

Természetesen mindig azon igyekszünk, hogy megrendelőnk elégedett legyen, ezért a menet közben felmerülő munkákat is el szoktuk végezni!

TEKINTSE MEG ÁRJEGYZÉKÜNKET!

Budapesti kárpittisztítás bio kategóriában!

kanapé tisztítás

A kárpitos bútorok élettartama sok mindentől függ, de elsősorban attól, hogy mennyire vigyáz rájuk a tulajdonosuk, hogyan tisztítja őket, illetve milyen hatásoknak vannak kitéve. Egy ülőgarnitúra, fotel a nappaliban, ágy a gyerekszobában, vagy székek az étkezőben mind ki vannak téve a napi használat okozta igénybevételnek. Ennek jelei sokszor a kárpit felületén válnak láthatóvá. A leggyakrabban véletlenül kiboruló ételek, kifröccsenő italok hagynak foltot a textileken, de ezen kívül még sok, különböző eredetű folt is elcsúfíthatja a korábban makulátlan anyagot. Sár, por, festék vagy smink kenődhet bele a bútorok huzatába, és ott természetesen nagyobb a rizikó, ahol kisgyermek is van a családban, hiszen a kíváncsi, mindent felfedező gyerekek még nem tudják, hogyan kell vigyázni az értéktárgyakra. Végül a háziállatok is összekoszolják, állatszőrrel borítják be a kárpitot.

A kárpittisztításnak is megvannak a maga jól bevált módszerei, ezek egyikét alkalmazzuk a cégünk szolgáltatásain belül. Amennyiben budapesti  kárpittisztításra van szüksége, és az a célja, hogy valóban tiszta legyen a tisztítás után a kárpit, keressen minket, és a bízza a dolgot budapesti kárpittisztítóra!

Cégünk budapesti kárpittisztítással foglalkozik, amit magas szinten művel már több éve. Miért minket válasszon inkább, mint a többi, hasonló szolgáltatásokat nyújtó cég egyikét? Mi nemcsak azt vesszük komolyan, hogy sikeres legyen a kárpittisztítás, hanem azt is, hogy annak ne legyenek negatív következményei a környezetre nézve. A budapesti kárpittisztítás bio tisztítószerekkel történik, amiket korszerű takarítóeszközökkel kombinálunk. A cél az, hogy teljesen vegyszermentes lehessen a kárpit tisztításának folyamata. A mi budapesti kárpittisztításunk kiváló ár-érték arány szempontjából, mert tisztább kárpitot eredményez, mint a hagyományos eljárás, és így sokkal tovább tiszta marad a szövet.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen budapesti kárpittisztítást tőlünk, ha valóban tiszta és higiénikus bútorkárpitra vágyik, méghozzá hosszú távon! Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot!

 

Milyen esetekben van szükség kiemelten a kárpittisztításra?

Az idő múlásával nem lehet elkerülni, hogy a különböző kárpitos bútorok szennyeződjenek. Ilyenkor csakis megfelelően kivitelezett, alapos tisztítással lehet felvenni a harcot a makacs foltokkal és a baktériumokkal szemben. A higiénikus környezet elengedhetetlen a mindennapokból, ezért bizonyos időközönként szükséges a kárpittisztításra figyelmet fordítani, azonban vannak olyan kiemelt helyzetek, amikor szinte kötelező erre időt szánni. Lássunk néhány ilyen példát!

Költözésnél biztosan számíthat arra, hogy szüksége lesz alapos kárpittisztításra. Sokkal kényelmesebb úgy birtokba venni az új otthonát, hogy tiszta, baktérium- és szennyeződésmentes bútorokat tudhat magáénak. Költözéskor, ki- és bepakolás során hiába kerül letakarásra az ülőgarnitúra vagy a fotel, elkerülhetetlen, hogy por érje, amitől csak úgy lehet megszabadulni, ha alapos tisztításon esik át a bútor.

Ha kisgyerek van a családban, akkor is elengedhetetlen, hogy kellő idő jusson a kárpittisztításra. Ez nemcsak amiatt fontos, mert a kicsik hajlamosak összekoszolni az ülőgarnitúrát evés, ivás és játék közben, hanem a baktériummentes környezet kialakításához is szükség van erre.

Amennyiben dohányos ember van a családban, akkor is fontos, hogy gondoskodjanak az ingatlanban élők a kárpittisztításról. Egy idő után egyetlen illatosító sem képes felvenni a harcot a kárpitba beivódott kellemetlen szagokkal. Ha megtörténik a kárpittisztítás, teljesen olyan, mintha új kanapét vagy fotelt vásárolt volna a helyiségbe és még a kellemes illatokat is élvezheti!

Éljen a lehetőséggel, és kérje szakembereink közreműködését a kárpittisztításhoz! Nagy tapasztalattal és korszerű, megbízható berendezések alkalmazásával varázsolunk tisztaságot az Ön otthonába is! Amennyiben igénybe venné szakszerű segítségünket a kárpittisztításhoz vagy kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

Kezdje az évet tiszta kárpitokkal, rendelje meg bio kárpittisztításunkat!

Kezdje az új évet makulátlanul tiszta környezetben! Segítünk, hogy az otthonában található összes kárpit tiszta lehessen. Ehhez Önnek nem kell takarítania, a kárpittisztítás precíz kivitelezését csak bízza ránk!

Teljesen vegyszermentes technológiával dolgozunk, ennek köszönhetően pedig környezetbarát szolgáltatást nyújtunk minden ügyfelünknek. A kárpittisztítás nem általánosan használt  vegyszerekkel történik, hanem azok nélkül végrehajtott, széndioxiddal dúsított mélytisztítással, ami széndioxid molekulákat juttat a kárpitba. Ezek rendkívül hatékony kárpittisztást végeznek. Nem csak eljutnak az alsóbb rétegekbe, de felszínre is hozzák a szennyeződéseket is. A régebbi, makacs foltoknak nyoma sem marad. Ennek a kárpittisztítási eljárásnak az előnye, hogy gyakorlatilag minden fajta kárpit esetében alkalmazható, szinte mindegy, hogy bőr, textil, vagy textilbőr. A kárpit nem csak tiszta lesz, de a hagyományos tisztítási technológiához képest tovább megőrzi a tisztaságát is.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket elérhetőségeink egyikén!

Miben más kárpittisztítási szolgáltatásunk?

Manapság az emberek sokféle kárpittisztítási szolgáltatást vehetnek igénybe az ezzel foglalkozó vállalkozásoktól, azonban mind közül azok a legnépszerűbbek és legkeresettebbek, amelyek az eddig megszokottól eltérő megoldásokat kínálnak. Ha Ön még nem talált ilyen kárpittisztítási szolgáltatást, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Kárpittisztítási szolgáltatásunk egyik legnagyobb előnye a vegyszermentesség, így, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, természetes megoldásokkal varázsoljuk újjá kárpitjait. Ez manapság rendkívül fontos az emberi szervezet szempontjából, ugyanis a hétköznapokban komoly megpróbáltatások érik az egészséget a különböző környezeti hatások miatt, ezért az emberek szeretnék, ha legalább otthonaikban semmiféle veszély nem leselkedne rájuk.

A kárpittisztítást modern eszközökkel, hatékonyan, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Tapasztalja meg Ön is az előnyeit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger