Menü Bezárás

Kezdje az évet tiszta kárpitokkal, rendelje meg bio kárpittisztításunkat!

 

Kezdje az  kárpittisztítás precíz kivitelezését csak bízza ránk!új évet makulátlanul tiszta környezetben! Segítünk, hogy az otthonában található összes kárpit tiszta lehessen. Ehhez Önnek nem kell takarítania, mi mindent előkészítünk és elvégezzük a profi kárpittisztítást.

Teljesen vegyszermentes technológiával dolgozunk, ennek köszönhetően pedig környezetbarát szolgáltatást nyújtunk minden ügyfelünknek. A kárpittisztítás nem általánosan használt  vegyszerekkel történik, hanem azok nélkül végrehajtott, széndioxiddal dúsított mélytisztítással, ami széndioxid molekulákat juttat a kárpitba. Ezek rendkívül hatékony kárpittisztást végeznek. Nem csak eljutnak az alsóbb rétegekbe, de felszínre is hozzák a szennyeződéseket is. A régebbi, makacs foltoknak nyoma sem marad. Ennek a kárpittisztítási eljárásnak az előnye, hogy gyakorlatilag minden fajta kárpit esetében alkalmazható, szinte mindegy, hogy bőr, textil, vagy textilbőr. A kárpit nem csak tiszta lesz, de a hagyományos tisztítási technológiához képest tovább megőrzi a tisztaságát is.

 

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva.

 

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger