Menü Bezárás

Szállásadóknak: tartsa meg a jó értékeléseket bio kárpittisztítás segítségével!

Aki szállást ad ki, tehát szolgáltatást biztosít, annak fontos a színvonal megtartása. A fővárosban még mindig tart a szállás kiadás népszerűsége, sokan döntenek úgy, hogy saját ingatlanukat átalakítják a célnak megfelelőre és meghirdetik utazók számára apartmanként.

Mivel a kínálat egyre nagyobb, csak úgy lehet felvenni a versenyt a konkurenciával, és újabb vendégeket szerezni, ha olyasmit adunk, amit nem mindenhol kapnak meg. A tisztaság az egyik ilyen tulajdonság. Hány meg hány rémtörténetet hallani arról, hogy a képeken makulátlannak, rendezettnek tűnő lakás a valóságban igénytelen, koszos és lakhatatlan volt! Fordítson gondot Ön is arra, hogy vendégeit olyan környezetben szállásolja el, ahol otthon érezhetik magukat! Rendeljen rendszeresen minőségi kárpittisztítást!

A kárpittisztítás, ha jól csinálják, valóban emeli egy szállás színvonalát, hiszen foltmentes, szagmentes, tiszta, újszerű kárpitokat tudnak használni a vendégek. Az ülőgarnitúra, a fekvőhelyek kárpitja mind olyasmi, ami a rendszeres használat során gyorsan bepiszkolódik. A hatékony kárpittisztítást sajnos nem lehet elintézni egy kis mosószeres szivaccsal és szorgalmas súrolással. Hívjon minket, és bízza ránk a professzionális kárpittisztítást, higgye el, ezek után csakis ilyen módszerrel akarja majd tisztíttatni a bútorait!

Miért lesz Ön is annyira elégedett az általunk végzett bio tisztítási technológiával? Az eredmény magáért beszél, de az sem mellékes, hogyan érjük el azt. A tisztítószereink erősek, de környezetbarát termékek, a takarítógépeink mélyen a szövetekbe juttatják a vizet és a tisztítószereket. Ennek köszönhetően nemcsak felületes kárpittisztítást tudunk végezni, hanem teljeskörűen ki tudjuk takarítani a kárpitot és megszabadítani azt akár régebbi szennyeződésektől is. A bútorszövet így szinte megújul, jó érzés rajta ülni, aludni, mert már ránézésre látszik, hogy tiszta és higiénikus az anyaga.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, és rendelje meg a bio kárpittisztítást annak érdekében, hogy vendégei elégedetten távozzanak és pozitívra értékeljék a szállást, amit igénybe vettek!

Telefon: 06306221813

Email: info@netfuture.hu

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger