Menü Bezárás

Miért bízza ránk a kárpittisztítást?

Az otthoni ülőgarnitúrák tisztasága elengedhetetlen a higiénikus környezet megteremtéséhez. Manapság rengeteg termék, tisztítóberendezés elérhető a kárpitok tisztán tartásához, azonban az alapos kárpittisztításhoz gyakran kevésnek bizonyulnak. Ha Ön ezért inkább profikra bízná a kárpittisztítást, keressen bennünket bizalommal!

A kárpittisztítást olyan berendezésekkel és speciális szerekkel végezzük, amikkel száz százalékos tisztaságot tudunk varázsolni, azonban nem csupán emiatt érdemes bennünket választania. Mivel fontos számunkra a környezettudatosság, kárpittisztítási szolgáltatásunkat ennek szellemében alakítottuk ki. A tisztításhoz saját fejlesztésű, bio tisztítószer keveréket alkalmazunk, amik nem irritálják az emberi szervezetet, ráadásul sokkal tovább biztosítják a kárpit tisztaságát. Szolgáltatásunk gyors, megbízható és ügyfélközpontú.

Élvezze Ön is a makulátlan tisztaságot otthonában, ezért válasszon bennünket a kárpittisztításhoz! Ha felkeltettük érdeklődését, és megtapasztalná a bio tisztítószer-keverékek előnyeit, lépjen velünk kapcsolatba, és vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva.

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger