Menü Bezárás

Közeledik a Karácsony utáni kárpittisztítás

Vége az ünnepeknek? Rendeljen kárpittisztítást Budapesten! 

Mindenkivel megesik, hogy a kelleténél figyelmetlenebb és kilöttyinti a poharában lévő italt, a heves gesztikuláció következtében a tányérján lévő desszert a kanapén köt ki. Az ünnepi vendégvárás idején az ilyen baleseteknek nagyobb a kockázata, amit az otthona kárpitjai sínylenek meg.

Keressen fel minket bizalommal, ha kárpittisztításhoz Budapesten szeretne profi csapatot megbízni! Nem ajánljuk, hogy saját maga próbálkozzon a vörösbor, a pörköltszaft vagy a csokitorta foltjainak kiszedésével! A házi praktikáknál mi tudunk valami sokkal jobbat, de ehhez vegye igénybe a kárpittisztítást Budapesten! A modern és nem utolsó sorban környezetbarát technológiának köszönhetően, amit használunk, nem kell kidobni a bútorait, lecserélni a kárpitot vagy díszpárnákkal takargatni a foltokat.

Tevékenységünk nyomán a kárpit ismét makulátlan és foltmentes lesz, Ön pedig továbbra is büszkén invitálhat vendégeket az otthonába.

Kérjen időpontot elérhetőségeinken kárpittisztításhoz Budapesten, Pest megyében!      Telefon:  0630 622 1813         Email: info@netfuture.hu

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger