Menü Bezárás

kárpittisztítás

Felejtse el a házi praktikákat, válassza inkább a bio kárpittisztítást!

A különböző kárpitos bútorokban a hosszú évek alatt rengeteg szennyeződés gyűlik össze, éppen ezért fontos, hogy bizonyos időközönként alapos tisztításon essen át a kanapé vagy a fotel. Ilyenkor a legtöbb ember különböző házi praktikákat próbál ki, vagy erősebb vegyszerekkel tisztítja meg a kárpitot. Ezek a tisztítószerek sokaknál válthatnak ki allergiás tüneteket, ráadásul nem biztos, hogy sikerül alkalmazásukkal alaposan megtisztítani a kanapét vagy a fotelt. A klórtartalmú termékek kifejezetten veszélyesek is lehetnek a kárpitra nézve, ezért a házi praktikák és tisztítószerek helyett érdemes más megoldás után nézni.

Ha Ön is szeretne makulátlan tisztaságot varázsolni otthonába, és nem talált más alternatívát a kanapé vagy fotel alapos takarításához, válassza a bio kárpittisztítást!

A bio kárpittisztításnak köszönhetően sokkal alaposabb munkát tudunk végezni takarításkor, mert a biotakarítás a hagyományos technológiákhoz képest képes teljesen a szövetek mélységébe hatolni, úgynevezett mélytisztítást végzünk ebben az esetben. A bio kárpittisztításkor vegyszermentes tisztítószer kerül felhasználásra, amiben semmilyen allergiát kiváltó összetevő nem található meg, így nem kell tartania a kellemetlen tünetektől. Ezzel a módszerrel nem csupán alaposabb, hanem tartósabb végeredményt is tudunk biztosítani, így fotelje vagy kanapéja tisztaságát hosszú távon élvezheti.

Alapvetően egy kárpittisztítás rendkívül fáradtságos teendő, legfőképp akkor, ha az embernek nincsen benne gyakorlata, megfelelő tisztítószere, eszköze hozzá. Ha a bio kárpittisztítást választja, Önnek semmilyen feladata nem lesz, hiszen mi gondoskodunk a tisztaságról, így velünk még időt és energiát is tud spórolni.

Tapasztalja meg Ön is a kárpittisztítás előnyeit! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne makulátlan tisztaságú fotelben vagy kanapén pihenni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és vegye igénybe bio kárpittisztítás szolgáltatásunkat!

0630 622 1813

info@netfuture.hu 

 

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger