Menü Bezárás

A bio szőnyegtisztításról röviden

A szőnyegek tisztítására számos módszer, berendezés és vegyszer létezik, és ugyan a többségük hatékony, de nem teljes körűen, vagy ha igen, akkor olyan anyagokkal telíti a szőnyeget, aminek akár egészségkárosító hatása is lehet, és ez különösen akkor veszélyes, ha kisgyermek, vagy háziállat is érintkezhet vele, hiszen könnyen a szervezetébe juthat, aminek súlyos következményei lehetnek. Ha Ön a tökéletességre törekszik, de nem szeretné vegyszerek hatásainak kitenni sem a családját, sem másokat, akkor válassza a bio szőnyegtisztítást!

bio szőnyegtisztítás

A bio szőnyegtisztítás lényege, hogy semmilyen vegyi anyagot nem használunk hozzá, a tisztítás után mégis úgy fog kinézni a szőnyeg, mintha vadonatúj lenne. Eljárásunk lényege, hogy nagy nyomással juttatjuk a bio tisztítószeres vizet a szennyezett felületbe, majd azonnal vissza is szívatjuk belőle. Takarítógépünk teljesítménye lehetővé teszi, hogy a bejuttatott víz szinte teljesen el is tűnjön az anyagból, így majdnem azonnal használatba is vehető a kitisztított szőnyeg, vagy bútor.

A bio szőnyegtisztítás mindenhol alkalmazható, vagyis nem csak otthonokban ajánljuk, hanem közületeknél, irodákban, üzletekben is. Az eljárás nem vesz igénybe több időt, mint a hagyományos szőnyegtisztítási módszerek, és az ára sem magasabb, viszont – mivel teljesen vegyszermentes – a végeredmény abszolút szagtalan, vagyis nem kísérik kellemetlenségek, csak a tiszta szőnyeg a végeredménye.

És hogy kinek ajánljuk a bio szőnyegtisztítást? Gyakorlatilag mindenkinek, aki szeretne vegyszermentesen élni, aki szeretné kímélni a környezetet, aki szeretne tökéletesen tiszta otthonban élni, vagy higiénikus környezetben dolgozni. Mindenképpen érdemes kipróbálni a módszerünket, hiszen a végeredmény tökéletes!

Ha kíváncsi bio szőnyegtisztítási szolgáltatásunkra, tekintse meg referenciáinkat, videóinkat és képgalériánkat, ha pedig kérdése lenne, vagy szeretné megrendelni, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger