Menü Bezárás

Milyen esetekben van szükség kiemelten a kárpittisztításra?

Az idő múlásával nem lehet elkerülni, hogy a különböző kárpitos bútorok szennyeződjenek. Ilyenkor csakis megfelelően kivitelezett, alapos tisztítással lehet felvenni a harcot a makacs foltokkal és a baktériumokkal szemben. A higiénikus környezet elengedhetetlen a mindennapokból, ezért bizonyos időközönként szükséges a kárpittisztításra figyelmet fordítani, azonban vannak olyan kiemelt helyzetek, amikor szinte kötelező erre időt szánni.

Lássunk néhány ilyen példát!

Költözésnél biztosan számíthat arra, hogy szüksége lesz alapos kárpittisztításra. Sokkal kényelmesebb úgy birtokba venni az új otthonát, hogy tiszta, baktérium- és szennyeződésmentes bútorokat tudhat magáénak. Költözéskor, ki- és bepakolás során hiába kerül letakarásra az ülőgarnitúra vagy a fotel, elkerülhetetlen, hogy por érje, amitől csak úgy lehet megszabadulni, ha alapos tisztításon esik át a bútor.

Ha kisgyerek van a családban, akkor is elengedhetetlen, hogy kellő idő jusson a kárpittisztításra. Ez nemcsak amiatt fontos, mert a kicsik hajlamosak összekoszolni az ülőgarnitúrát evés, ivás és játék közben, hanem a baktériummentes környezet kialakításához is szükség van erre.

Amennyiben dohányos ember van a családban, akkor is fontos, hogy gondoskodjanak az ingatlanban élők a kárpittisztításról. Egy idő után egyetlen illatosító sem képes felvenni a harcot a kárpitba beivódott kellemetlen szagokkal. Ha megtörténik a kárpittisztítás, teljesen olyan, mintha új kanapét vagy fotelt vásárolt volna a helyiségbe és még a kellemes illatokat is élvezheti!

Éljen a lehetőséggel, és kérje szakembereink közreműködését a kárpittisztításhoz! Nagy tapasztalattal és korszerű, megbízható berendezések alkalmazásával varázsolunk tisztaságot az Ön otthonába is! Amennyiben igénybe venné szakszerű segítségünket a kárpittisztításhoz vagy kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk rendelkezésére!

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva.

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger