Menü Bezárás

Budapesti bio kárpittisztítás!

                kanapé tisztítás

A kárpitozott bútorok élettartama sok mindentől függ, de elsősorban attól, hogy mennyire vigyáz rájuk a tulajdonosuk, hogyan tisztítja őket, illetve milyen hatásoknak vannak kitéve. Egy ülőgarnitúra, fotel a nappaliban, ágy a gyerekszobában, vagy székek az étkezőben mind ki vannak téve a napi használat okozta igénybevételnek. Ennek jelei sokszor a kárpit felületén válnak láthatóvá. A leggyakrabban véletlenül kiboruló ételek, kifröccsenő italok hagynak foltot a textileken, de ezen kívül még sok, különböző eredetű folt is elcsúfíthatja a korábban makulátlan anyagot. Sár, por, festék vagy smink kenődhet bele a bútorok huzatába, és ott természetesen nagyobb a rizikó, ahol kisgyermek is van a családban, hiszen a kíváncsi, mindent felfedező gyerekek még nem tudják, hogyan kell vigyázni az értéktárgyakra. Végül a háziállatok is összekoszolják, állatszőrrel borítják be a kárpitot.

A kárpittisztításnak is megvannak a maga jól bevált módszerei, ezek egyikét alkalmazzuk a cégünk szolgáltatásain belül. Amennyiben budapesti  kárpittisztításra van szüksége, és az a célja, hogy valóban tiszta legyen a tisztítás után a kárpit, keressen minket, és a bízza a dolgot budapesti kárpittisztítóra!

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  a 0630 622 1813  telefonszámon vagy

kérjen írásban ajánlatot az  info@netfuture.hu címre írva.

Cégünk budapesti kárpittisztítással foglalkozik, amit magas szinten művel már több éve. Miért minket válasszon inkább, mint a többi, hasonló szolgáltatásokat nyújtó cég egyikét? Mi nemcsak azt vesszük komolyan, hogy sikeres legyen a kárpittisztítás, hanem azt is, hogy annak ne legyenek negatív következményei a környezetre nézve. A budapesti kárpittisztítás bio tisztítószerekkel történik, amiket korszerű takarítóeszközökkel kombinálunk. A cél az, hogy teljesen vegyszermentes lehessen a kárpit tisztításának folyamata. A mi budapesti kárpittisztításunk kiváló ár-érték arány szempontjából, mert tisztább kárpitot eredményez, mint a hagyományos eljárás, és így sokkal tovább tiszta marad a szövet.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen budapesti kárpittisztítást tőlünk, ha valóban tiszta és higiénikus bútorkárpitra vágyik, méghozzá hosszú távon! Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@netfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: steamwash2011@gmail.com
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: biotisztitasfonyod@gmail.com
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@biotakaritas.hu
Elérhetõségek
Blogger