plagium

 

Ajánlóink:

 

andante

cardo

 

bio technológia

Biotisztítási technológiánk

Tisztítási eljárásunk két lényeges összetevőből áll össze:

1. Alkalmazott professzionális, nagyteljesítményű 3 motoros takarítógépünkkel - melynek fűtőmotorja állandó 65-70 C˙ hőmérsékleten tarja a vizet- az összeállított vegyszermentes keveréket 6,7 Bar nyomással a felületen keresztül az anyagba sajtoljuk és egyidejűleg a tisztítófejjel a benyomott vizet ugyanilyen erővel vissza is szívjuk: így mélységében cirkuláltatva "mossuk át" a tisztítandó anyagot: kárpitot, matracot, szőnyeget.

De ettől még nem lenne különleges eljárásunk...

2. Vegyszermentes tísztítószerünket a helyszínen állítjuk elő kétkomponensű, poralakú anyagból vízzel összekeverve. Az így készített elegyből - a megfelelő hőmérsékletet elérve - széndioxiddal dúsított tisztítószeres keverék keletkezik és ezt juttatjuk a tisztítandó anyagba nagy nyomással. Az eljárás során a gép toló és szívó erején túl kihasználjuk a fizikai-kémiai törvények működését is, mégpedig az oxigén molekulák, mint buborékok felhajtóerejét, melyek segítségével a szennyeződéseket az anyagrostok mélyéről is a felszínre tudjuk hozni (amerikai szabadalom). Az eljárás során a korábban használt és ott megülepedett, "megragadt" szappanos és egyéb szerek is feloldásra, eltávolításra kerülnek.

Biotisztításunk során a felszínen látható szennyeződések eltüntetése közben a mélyből megjelenő piszkot és egyebet (állati szőr, stb.) is kitakarítjuk, ezáltal az anyagból teljesen eltűnik a por, piszok, atka, baktérium és egyéb, az emberi életet zavaró, szemmel nem is látható szennyeződés, allergén anyag, és ennek köszönhetően nem jelennek meg később sem újra pl. porosodás következtében a régi piszoktól származó foltok.

Más takarítási eljárások és vegyszerek alkalmazása során a legtöbbször csak felszíni tisztítás történik, vagy ha a vegyszer mélyebbre is jut, akkor ott is marad, és nem fejti ki azt a hatást, amire az oxigén természeténél fogva képes, ezért több ez az eljárás a közismert technológiáknál.

BIO tisztítási technológiánk alkalmazása után a megtisztított felületek teljes száradási ideje vastagságtól és anyagfajtától függően kb. 1/3-a az általánosan megszokottnak, mert - bár hagyományosnak mondható nedves tisztítási eljárást alkalmazunk és látszólag hasonló mennyiségű vizet viszünk a felületbe - nagy teljesítményű berendezésünk a nedvesség nagy részét el is távolítja az anyagból.

Szénsavbázisú biotakarító megoldásunk a normál technológiákhoz hasonlítva teljes mélységében áttisztítja az adott bútort, szőnyeget, úgynevezett „mélytisztítást” végzünk... , ugyanakkor nem használunk szappan tartalmú, látszólag hatékony, közismert, de ugyanakkor allergén adalékokat, vegyszereket!

 

Technológiai sorrendünk

  1. Száraz előtisztítás porszívózással
  2. A helyi szennyeződések esetleges foltonkénti előkezelése a felületen
  3. Forró vizes tisztítás speciális kétkomponensű, vegyszermentes tisztítószerünkkel, egyúttal a felületből a nedvesség kiszívása speciális gépünkkel
  4. A felület száraz "átporszívózása", mely művelet során az oxigén által a felszínre hozott szennyeződéseket és a bejuttatott víz nagy részét is eltüntetjük

Munkánk során az Ön lakásába MINDIG cipővédőben lépünk, hogy az utcai szennyeződéseket ne hordjuk be továbbá filc-nylon védőszőnyegekkel dolgozunk, hogy a padlóra ne kerülhessen nedvesség, azt még véletlenül se rongáljuk.

Munkavégzésünk idején mottónk, hogy: "MI TISZTASÁGOT VISZÜNK OTTHONÁBA" így alapvető kritérium, hogy sem piszkot, sem rendetlenséget nem csinálunk...