Szőnyegtisztítás

A COVID-19  járvány idején  is  működik  szolgáltatásunk,  hiszen most  még  fontosabb közvetlen  környezetünk  tisztasága,  annak  fertőtlenítése!   Folyamatosan  dolgozunk jelenleg is, nyilván maszkban, kesztyűben és továbbra is lábzsákban végezzük munkánkat! Ezzel a nyilvánvaló védelemmel óvjuk megrendelőinket és munkatársainkat is az esetleges fertőződéstől illetve a vírus hordozásától.

Vegyszermentes szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás helyben az Ön otthonában, irodájában széndioxidos BIO tisztítási eljárással!

Nálunk már bankkártyával is fizethet!!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Makulátlanul tiszta szőnyegek – vegyszerek alkalmazása nélkül, helyben tisztítva, korrekt áron!

Aggódott már szőnyegeiért, volt már rossz tapasztalata, hogy a kedvenc szőnyegeit piszkosan vagy esetleg összemosott színekkel kapta vissza? Gondolt arra, hogy mennyi időt kellett a szőnyegek tisztítására fordítania? (oda-vissza szállítás, a szőnyegek hiánya a komfort érzethez..?)

Mi egy olyan megoldást kínálunk, mely

  • minőségben legalább ugyanolyan eredményes (vagy jobb – és mindig erre törekszünk) mint a hagyományos szőnyegtisztítási eljárások
  • sokkal kíméletesebb mint más módszerek
  • többnyire olcsóbb a jelenlegi megoldásnál
  • sokkal gyorsabb és kényelmesebb
  • a teljes tisztítási folyamatot figyelemmel kísérheti, nem kell aggódnia, felügyelhet minket!

… és a kitisztított szőnyeg a megszokott helyén extra gyors (pár órás) száradási idő után újra használható (padlófűtés esetén ez a száradási idő még rövidebb!)

Ha elnyerte tetszését bevált technológiánk hívjon minket  vagy írjon nekünk!

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

A szőnyegek tisztását bármilyen padlózaton el tudjuk végezni (akár az eredeti helyén), legyen az akár kényes laminált padló, parketta, márványburkolat, mert a szőnyeget nem vizezzük át, nem lesz körülötte „csatatér”, és pár óra múlva teljesen száraz!

Szőnyegtisztításunk során egy 3 motoros speciális ipari berendezéssel dolgozunk, használatakor nem alkalmazunk szappanalapú, tenzid tartalmú, azaz csak felületaktív mosószereket, mert azok használatakor a korábbi foltok pereme megmaradhat (esetleg kiszélesedhet), és a maradványok hamar „újraéledhetnek”, továbbá a vegyszerektől esetleg a szőnyeg elveszítheti a színét, vagy azok összemosódhatnak…

A szőnyegtisztításhoz kétkomponensű speciális bio tisztítószer keveréket készítünk, melyből vízzel higítva nagy mennyiségű széndioxid szabadul fel. Ezt a széndioxiddal dúsított keveréket használjuk a tisztításkor, mely nagy nyomással a szőnyegbe sajtolva az anyag mélyéről is felszínre hozza a letapadt szennyeződéseket.

Speciális szőnyegtisztítási technológiánk esetében nem fordul elő foltosodás, és nem csak nyomtalanul tűnik el minden szennyeződés, de nem is tér vissza, mert nem kerül szappan alapú szer a szőnyegbe a tisztítás során! Szőnyegtisztító eljárásunk további nagy előnye, hogy – mivel nincs szappanos kötőanyag – a szőnyeg tovább marad tiszta, így ritkábban kell azt tisztíttatni.

Poroló gépünk

Poroló gépünk

Szőnyegtisztítási technológiai folyamatunk során először előtisztítást végzünk egy amerikai gyártmányú ún. porológéppel, melyben egy forgókefés porolófej gyors ütőmozgásokkal a szennyeződéseket felszabadítja és berendezés rendkívüli szívóereje ezeket be is gyűjti.. A porológép teljes mélységben megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a szőnyegben, a keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. Professzionális poroló-porszívó gépünk HEPA-szűrője 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi részecskéit is, így munkánk előkészítése garantált eredménnyel jár.

Gépeink

Gépeink

Az előtisztítást követően nagyteljesítményű 3 motoros szőnyegtisztító gépeinkkel vegyszermentes szőnyegtisztítást végzünk, melynek során a szőnyeg felfrissül, színei és anyaga visszanyerik eredeti szépségüket. A bio szőnyegtisztítási művelet során a szőnyegből eltávolítjuk a korábbi tisztításokból származó szappanos és egyéb tenzid alapú tisztítószerek maradványait is melyek a port, piszkot eddig megkötötték. Az eljárás következtében a későbbi szőnyegtisztítás könnyebb, a tisztítási időszakok kitolódnak, ami jelentős költségmegtakarítást is eredményez!

 

Széndioxidos technológiánkat részletesen itt ismerheti meg!

 

 

BIO szőnyegtisztítási technológiánk alkalmazása után a szőnyegek, padló-szőnyegek teljes száradási ideje – vastagságtól és hőmérsékleti viszonyoktól függően – max. 3-5 óra. Módszerünk a hagyományos szőnyegttisztító eljárásokkal szemben sokkal kevesebb nedvességet visz az anyagba, alkalmazott nagy teljesítményű berendezésünk pedig eltávolítja annak kb. 90 %-át.

Ez a BIO szőnyegtisztítási megoldás a normál technológiákhoz képest min. 20%-kal kevesebb nedvességet juttat a felületbe, és mégis teljes mélységében áttisztítja azt… ugyanakkor nem alkalmaz allergén, az anyagot roncsoló alkotóelemeket!

Bio szőnyegtisztításunk munkafolyamata:

  1. száraz portalanító szőnyeg előtisztítás nagyerejű forgókefés poroló-porszívóval
  2. az erőteljes szennyeződések foltonkénti takarítása a felületről
  3. forró vizes (67 Cˇ) szőnyegtisztítás speciális kétkomponensű BIO tisztítószerünkkel, közben a nedvesség nagyrészének eltávolítása professzionális 3 motoros gépünkkel
  4. a felület száraz „átporszívózása”, mely művelet során a széndioxiddal dúsított keverék által a felszínre hozott szennyeződéseket is eltüntetjük

Megjegyezni kívánjuk, hogy szőnyegtisztító munkánk során mindig a maximális hatékonyságra törekszünk, ezért a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal… Rendelje meg most a bio szőnyegtisztítást!

Hívjon minket vagy írjon nekünk !  

Telefonon a közismert  0630 622 1813  számon érhet el minket vagy írjon nekünk az info@netfuture.hu email címre.

Gyakran felmerülő kérdések:

– kényes padlózaton, pl. laminált padlón a nedves szőnyegtisztítás alkalmazható-e?

Igen, mert a szőnyegtisztítás során a szőnyegeket nem nedvesítjük át, ezért BÁRMILYEN padlózaton (laminált padló, parketta, márvány, mészkő, stb.) el tudjuk végezni a tisztítási munkát! A tisztítandó szőnyegeket el sem kell mozdítania a helyéről, és ha szükséges, akkor mi a bútorokat is átmozgatjuk és utána szakszerűen visszahelyezzük az eredeti helyükre!

– a bio szőnyegtisztás után mennyi idő alatt szárad meg a szőnyeg?

Várható száradási idő szobahőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett a szőnyeg vastagságától függően: max. 3-6 óra.

– a szőnyegtisztítás során használt melegvíztől nem károsodik a szőnyeg?

A normál műszálas, gépi készítésű szőnyegeknek semmi kára nem származik, gyapjú, selyem és egyéb fokozottan kényes darabok esetében gépünkön a fűtést lekapcsolva végezzük a szőnyegtisztítást.

Szőnyegtisztítás 
Szőnyeg – normál  minőségű padlófilc, padlószőnyeg egyben vagy darabban szegve (3 mm-ig) helyben tisztítva / m21200,- – tól
Szőnyeg – normál (műszálas, gépi perzsa, stb.) szőnyeg vagy padlószőnyeg  4 – 6 mm-ig helyben tisztítva / m21800,- – tól
Szőnyeg – extra minőségű szőnyegek (6 mm feletti vastag illetve shaggy, kézi perzsa, kínai selyem, gyapjú, berber, nepáli, török, egyiptomi, iráni, stb.) helyben tisztítva / m22000,- – től
Kárpitozott bútorok (kanapék, fotelek, stb.) esetében minden érdeklődőtől kérjük, hogy küldjön egy távoli  fotót (ezen látható legyen a teljes bútor) és egy közeli képet a kárpit fajtájának megállapítására – ezt követően tudunk korrekt árajánlatot adni.


Kiszállási díjainkról és az esetleges járulékos költségekről teljes árjegyzékünk végén tájékozódhat.

TEKINTSE MEG TELJES ÁRJEGYZÉKÜNKET!

Az árjegyzékben nem szereplő tétel megrendelése esetén a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.

Kedves megrendelőink!

Bár szőnyegtisztítási technológiánk a mai lehetőségek csúcsát jelentik és igyekszünk mindent elkövetni a tökéletes eredményért, de esetleges elszíneződések esetén (pl. régi kávé, vörösbor, stb. foltok) „csodát” már mi sem tudunk tenni!

Extra szennyezettség (nagyon piszkos, pisis vagy állati szőrrel telítettség) esetén előzetes egyeztetést követően felárat számolhatunk.

Szőnyegtisztítás során a dohos, állati vizeletes szag megszűnésére NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT! (ilyen esetekben javasoljuk az ózonos szagtalanítást)

Tekintse meg további szolgáltatásainkat egy kattintással!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.