szőnyegtisztítás
szőnyegtisztítás
szőnyegtisztítás
szőnyegtisztítás
szőnyegtisztítás

Nálunk már bankkártyával is fizethet!

Szőnyegtisztítás

Vegyszermentes szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás az Ön otthonában, irodájában széndioxidos BIO tisztítási eljárással!

Makulátlanul tiszta szőnyegek - vegyszerek alkalmazása nélkül, helyben tisztítva, korrekt áron!

Aggódott már szőnyegeiért, volt már rossz tapasztalata, hogy a kedvenc szőnyegeit piszkosan vagy esetleg összemosott színekkel kapta vissza? Gondolt arra, hogy mennyi időt kellett a szőnyegek tisztítására fordítania? (oda-vissza szállítás, a szőnyegek hiánya a komfort érzethez..?)

Mi egy olyan megoldást kínálunk, mely

- minőségben legalább ugyanolyan jó (vagy jobb - és erre törekszünk) mint a hagyományos szőnyegtisztítás

- többnyire olcsóbb a jelenlegi megoldásnál

- sokkal gyorsabb és kényelmesebb

- és a teljes tisztítási folyamatot figyelemmel kísérheti, nem kell aggódnia, felügyelhet minket!

És a szőnyeg tisztását bármilyen padlózaton el tudjuk végezni (pl. az eredeti helyén), legyen az akár kényes laminált padló, parketta, márványburkolat, mert a szőnyeget nem vizezzük át, nem lesz körülötte "csatatér", és pár óra múlva teljesen száraz!

Szőnyegtisztításunk során egy 3 motoros speciális ipari berendezéssel dolgozunk, használatakor nem alkalmazunk szappanalapú, tenzid tartalmú, azaz csak felületaktív mosószereket, mert azok használatakor a korábbi foltok pereme megmaradhat (esetleg kiszélesedhet), és a maradványok hamar "újraéledhetnek", továbbá a vegyszerektől esetleg a szőnyeg elveszítheti a színét, vagy azok összemosódhatnak...

A szőnyegtisztításhoz kétkomponensű speciális bio tisztítószer keveréket készítünk, melyből vízzel higítva nagy mennyiségű széndioxid szabadul fel. Ezt a széndioxiddal dúsított keveréket használjuk a tisztításkor, mely nagy nyomással a szőnyegbe sajtolva az anyag mélyéről is felszínre hozza a letapadt szennyeződéseket.Speciális szőnyegtisztítási technológiánk esetében nem fordul elő foltosodás, és nem csak nyomtalanul tűnik el minden szennyeződés, de nem is tér vissza, mert nem kerül szappan alapú szer a szőnyegbe a tisztítás során! Szőnyegtisztító eljárásunk további nagy előnye, hogy - mivel nincs szappanos kötőanyag - a szőnyeg tovább marad tiszta, így ritkábban kell azt tisztíttatni.

Az alábbi képeken egy Wissenbach márkájú gyapjúszőnyeg tisztítási fázisai láthatók egy tűzeset után. A kármentesítéskor nemcsak a levegőben lévő koromtól, hanem a tűzoltók kormos lábnyomaitól is jelentős szennyeződés keletkezett. A végeredmény talán önmagáért beszél...

tűzesetes szőnyeg
tűzesetes szőnyeg
tűzesetes szőnyeg

Szőnyegtisztítási technológiai folyamatunk során először előtisztítást végzünk egy amerikai gyártmányú ún. porológéppel, melyben egy forgókefés porolófej gyors ütőmozgásokkal a szennyeződéseket felszabadítja és berendezés rendkívüli szívóereje ezeket be is gyűjti.. A porológép teljes mélységben megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a szőnyegben, a keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. Professzionális poroló-porszívó gépünk HEPA-szűrője 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi részecskéit is, így munkánk előkészítése garantált eredménnyel jár.

Az előtisztítást követően nagyteljesítményű 3 motoros szőnyegtisztító gépünkkel vegyszermentes szőnyegtisztítást végzünk, melynek során a szőnyeg felfrissül, színei és anyaga visszanyerik eredeti szépségüket. A bio szőnyegtisztítási művelet során a szőnyegből eltávolítjuk a korábbi tisztításokból származó szappanos és egyéb tenzid alapú tisztítószerek maradványait is melyek a port, piszkot eddig megkötötték. Az eljárás következtében a későbbi szőnyegtisztítás könnyebb, a tisztítási időszakok kitolódnak, ami jelentős költségmegtakarítást is eredményez ..!

BIO szőnyegtisztítási technológiánk alkalmazása után a szőnyegek, padlószőnyegek teljes száradási ideje - vastagságtól és hőmérsékleti viszonyoktól függően - max. 3-5 óra. Módszerünk a hagyományos szőnyegttisztító eljárásokkal szemben sokkal kevesebb nedvességet visz az anyagba, alkalmazott nagy teljesítményű berendezésünk pedig eltávolítja annak kb. 90 %-át. Ez a BIO szőnyegtisztítási megoldás a normál technológiákhoz képest min. 20%-kal kevesebb nedvességet juttat a felületbe, és mégis teljes mélységében áttisztítja azt... ugyanakkor nem alkalmaz allergén, az anyagot roncsoló alkotóelemeket!

Bio szőnyegtisztításunk munkafolyamata:

  1. Száraz portalanító szőnyeg előtisztítás nagyerejű forgókefés poroló-porszívóval
  2. Az erőteljes szennyeződések foltonkénti takarítása a felületről
  3. Forró vizes (67 Cˇ) szőnyegtisztítás speciális kétkomponensű BIO tisztítószerünkkel, közben a nedvesség nagyrészének eltávolítása professzionális 3 motoros gépünkkel
  4. A felület száraz "átporszívózása", mely művelet során a széndioxiddal dúsított keverék által a felszínre hozott szennyeződéseket is eltüntetjük

Megjegyezni kívánjuk, hogy szőnyegtisztító munkánk során mindig a maximális hatékonyságra törekszünk, ezért a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal...

Gyakran felmerülő kérdések:

- kényes padlózaton, pl. laminált padlón a nedves szőnyegtisztítás alkalmazható-e?

Igen, mert a szőnyegtisztítás során a szőnyegeket nem nedvesítjük át, ezért BÁRMILYEN padlózaton (laminált padló, parketta, márvány, mészkő, stb.) el tudjuk végezni a tisztítási munkát! A tisztítandó szőnyegeket el sem kell mozdítania a helyéről, és ha szükséges, akkor mi a bútorokat is átmozgatjuk és utána szakszerűen visszahelyezzük az eredeti helyükre!

- a bio szőnyegtisztás után mennyi idő alatt szárad meg a szőnyeg?

Várható száradási idő szobahőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett a szőnyeg vastagságától függően: max. 3-6 óra.

- a szőnyegtisztítás során használt melegvíztől nem károsodik a szőnyeg?

A normál műszálas, gépi készítésű szőnyegeknek semmi kára nem származik, gyapjú, selyem és egyéb fokozottan kényes darabok esetében gépünkön a fűtést lekapcsolva végezzük a szőnyegtisztítást.

 

Szőnyegtisztítás

Szőnyeg - egyszerű olcsó padlófilc (3 mm alatt) helyben tisztítva / m2

500,-

Szőnyeg - normál minőségű padló- és futószőnyeg (3-5 mm-es) helyben tisztítva / m2

700,-

Szőnyeg - normál (műszálas, gépi perzsa, stb.) szőnyeg 4 - 6 mm-ig helyben tisztítva / m2

900,-

Szőnyeg - extra minőségű szőnyegek (6 mm feletti vastag,  shaggy, kézi perzsa, kínai selyem, gyapjú, berber, nepáli, stb.) helyben tisztítva / m2

1300,-

A fentiektől eltérő, az árjegyzékben nem szereplő tétel megrendelése esetén a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.

Kedves megrendelőink!

Bár szőnyegtisztítási technológiánk a mai lehetőségek csúcsát jelentik és igyekszünk mindent elkövetni a tökéletes eredményért, de esetleges elszíneződések esetén (pl. régi kávé, vörösbor, stb. foltok) "csodát" már mi sem tudunk tenni!
Extra szennyezettség (nagyon piszkos, pisis vagy állati szőrrel telítettség) esetén előzetes egyeztetést követően felárat számolhatunk.

Szőnyegtisztítás során a dohos, állati vizeletes szag megszűnésére NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT! (ilyen esetekben javasoljuk az ózonos szagtalanítást)

Szőnyegtisztítási árainkon nem változtattunk, de a tartósan magas üzemanyag árak miatt kénytelenek vagyunk kiszállási díjat számolni. Köszönjük megértésüket!


Budapest XVII. kerületében 5000,- Ft feletti megrendelés esetén ingyenes, egyébként

1000,-

Budapest területén Pesti oldalon a XX., XXI., XXII. és XXIII. kerületek kivételével

1500,-

Budapest területén Pesti oldalon a XX., XXI., XXII. és XXIII. kerületekbe valamint a budai oldalon

2000,-

Budapest városhatárán kívül 10 km-en belül

2500,-

Budapest városhatárán kívül 10 km-en túl

5000,- illetve megállapodás szerint

Budapest területén 5000,- Ft alatti megrendelés esetén

3500,-

Budapest területén kívül 5000,- Ft alatti megrendelés esetén

7000,- -től

 

Figyelem! 
Parkolási övezetekben a parkolásért kötelezően kifizetett díjat kénytelenek vagyunk külön felszámítani, továbbá kérjük megrendelőinktől, hogy ha behajtási engedély köteles helyszínre kell mennünk annak megközelítésében legyenek segítségünkre.

Bio szőnyegtisztítás a vegyszermentes tisztaságért!

A szőnyegtisztítás, valljuk be, fárasztó feladat, ugyanakkor nem szabad elhanyagolni, hiszen tiszta és higiénikus környezetben kevesebb esélye van a baktériumoknak, az allergiát kiváltó anyagoknak. Ha nemcsak tiszta, hanem allergénektől mentes szőnyeget és környezetet szeretne, keresse bizalommal cégünket!

A szőnyegtisztítást nagyon komolyan vesszük, kizárólag vegyszermentes, bio tisztítószereket használunk munkánk során, melynek köszönhetően a szőnyeg makulátlanná, foltmentessé és frissé válik, ráadásul környezetbarát tisztítást kap a tulajdonos. Fontosnak tartjuk, hogy minden szőnyegtisztítás alkalmával elkerüljük a környezet felesleges terhelését és szem előtt tartsuk a megrendelők egészségét is.

Bio tisztítószereink használatával lehetővé tesszük, hogy ne kerüljön a szobába káros vegyszer, ami allergiás reakciót, irritációt okoz. Természetes anyagokkal ugyanolyan hatékonyságú szőnyegtisztítást tudunk végezni, de úgy, hogy az nem jár negatív hozadékkal.

Forduljon hozzánk bizalommal, és bátran tegye fel kérdéseit vagy rendelje meg a szőnyegtisztítást!