Menü Bezárás

Kárpittisztítás

Nálunk már bankkártyával is fizethet!

Akár autókárpit tisztítása, akár bútorkárpit tisztítása, vagy szőnyeg, padlószőnyeg, matrac, ágybetét tisztítása a feladat, mi mindig igyekszünk maximálisan helyt állni..

Minőség és megbízhatóság!

Vegyszermentes kárpittisztítás az Ön lakásán speciális BIO tisztítási eljárással, az Andante és a Cardo ajánlásával Budapesten, Pest megyében.

A Kanizsa Bútorgyár az Andante bútorok gyártója a NovaLife textilbőr huzatú bútorok kárpittisztításához

andante logo

és a Cardo az általuk gyártott matracok és ülőbútorok tisztításához

a mi technológiánkat javasolja Magyarországon !

Hogy miért?

Mert módszerünk évek óta bizonyítottan felveszi a versenyt bármely vegyszeres eljárással és nem tesszük tönkre a bútorkárpitot sikálással, súrolással – profi gépekkel és szakemberekkel dolgozunk – gyorsan, hatékonyan és garanciával…!

Ha már Ön is próbálkozott bútorainak kárpittisztításával a közismert és általánosan használt felületaktív, szappan alapú tisztítószerekkel akkor megtapasztalhatta, hogy a rengeteg energia és pénz ráfordítását követően a korábbi foltok pereme megmaradt vagy a folt megnőtt. Ennek oka, hogy a felületi tisztítószereket csak beledörzsölni lehet az anyagba, de maradéktalanul eltávolítani már nem… Emiatt a maradványok hamar “újraélednek” azért, mert az anyag felülete telítődött a szappanalapú tisztítószerrel és további táptalaja lesz a szennyeződésnek. Bio kárpittisztításunk esetében viszont ez nem fordul elő, nemcsak nyomtalanul tűnik el minden látható és láthatatlan szennyeződés, de nem is tér vissza, mert még a korábbi más eljárásból maradt kárpittisztítás nyomait és maradványait is eltávolítjuk a kárpitokból és az alatta lévő tömőanyagból.

Kárpittisztításunk során – az anyag fajtájától függően – nagyteljesítményű berendezéseinknek köszönhetően 15-20 cm-es mélységig tudunk a bútor huzatán keresztül annak tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket. Ipari kategóriájú gépeink 7 bar nyomó- és szívóerővel és 67 °C-os vízes keverékkel dolgoznak, így a 40 °C-ig “hőálló” atkáknak mondhatni “esélyük sincs”.

Ezen a kis videón Andante Novalife aktuális tisztítási rekordunk látható:

Mostanában csináltuk:

Cégünk a kárpittisztításkor saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes kétkomponensű BIO tisztítószer keveréket alkalmaz, melynek alkotórészei egymással és vízzel keveredve széndioxiddal telített elegyet eredményeznek. A tisztítási művelet alkalmával nagy nyomással az anyagba sajtolt, széndioxiddal dúsított vízből a felszabaduló oxigénmolekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket is az anyag felszínére hozzák, melyek így könnyen összetakaríthatók. E megoldás eredményeként nem csak a felületről tűnnek el a foltok és kerülnek gyökerestül” eltávolításra a kárpittisztításkor, hanem a kárpitba sem jutnak betepülő allergén anyagok. A széndioxid gyors párolgásának és speciális berendezéseinknek köszönhetően a frissen kitisztított bútorkárpitok – vastagságtól és nyilván a hőmérsékleti viszonyoktól függően – 4-6 órán belül szárazak, a bútorok újra igénybe vehetők.

Megjegyzésként: vannak olyan téves információkat terjesztők, hogy mi széndioxiddal dolgozunk, mely tönkreteszi a Föld ökológiai egyensúlyát és így nem lehet eljárásunk bio megoldás… Ez egy elég nagy butaság, hiszen egy flakon ásványvíz kinyitása valószínűleg több kárt okoz a levegőben mint mi egy kanapé kitisztítása során. (Az egyéb vegyszeres eljárások és a drasztikus manuális beavatkozások – szappanos lével permetezés, kefével sikálás, stb. – öndícséretét nem szeretnénk itt értékelni…)

Speciális kárpittisztítási technológiánk szinte egyedülállóan alkalmas a rohamosan terjedő microfiber vagy textilbőr bútorkárpitok tisztítására, így a Novalife, Alcantara, Natuzzi, Aquaclean, Novastar, Serenty, Carabu és egyéb kárpitok tisztításához. Ezeknél az anyagoknál azonban – tapasztalatunk alapján – a tökéletes, mindenkit kielégítő tisztítási eredmény eléréséhez sokkal több munka, anyag és idő szükséges, ezért az ilyen huzatú bútorok kárpitjainak tisztítása nyilván magasabb költséggel jár.

Vegyszermentes kárpittisztítási eljárásunk után a kitisztított bútorkárpitok, kiegészítők sokkal tovább tiszták maradnak, ennek következtében kárpittisztítási megoldásunk költségtakarékos is a hagyományos eljárásokhoz viszonyítva, hiszen ritkábban kell tisztíttatni.

A kárpittisztítás várható időtartama például egy normál huzatú 3 személyes kanapé esetében: kb. 1 óra, textilbőr huzatú hasonló méretű kanapé tisztítási ideje: kb. 2 óra. Megjegyezni kívánjuk, hogy amellett, hogy munkánk során mindig a tökéletes eredmény elérésére törekszünk, ugyanakkor igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal…

Gyakran feltett kérdések:

  • mennyi idő alatt szárad meg kárpittisztítás után a bútor?

Bio kárpittisztásunk után a várható száradási idő szobahőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett: normál bútorkárpitnál max. 4-6 óra, textilbőr kárpit esetében max. 6-8 óra.

  • a kárpittisztítás során nem tesznek kárt a padlóban a vízzel?

A kárpittisztítás során filces-nylon védőszőnyegekkel dolgozunk, így az esetlegesen lecseppenő vizet is felfogjuk a padlózat megóvása érdekében.

  • minden foltot el tudnak távolítani a bútorból?

Kárpittisztító munkánkra igényesek vagyunk és mindig a tökéletes eredményre törekszünk, így a végeredményt befolyásoló foltok eltüntetése érdekében mindent megteszünk, de így is előfordul, hogy egy-egy ismeretlen eredetű és korú folt véglegesen (esetleg halványabban) de megmarad. (Erre a kategóriára alkalmazzák az “ecetes olló” kifejezést, mely eszközt természetesen nem használunk.)

  • ha más tisztítási feladatot, pl. szőnyegtisztítás, matrac vagy autókárpittisztítást is kérnek Önöktől, akkor megcsinálják azt is “soron kívül”?

Természetesen mindig azon igyekszünk, hogy megrendelőnk elégedett legyen, ezért természetesen a menet közben felmerülő munkákat is el szoktuk végezni.


TEKINTSE MEG ÁRJEGYZÉKÜNKET!

Kezdje az évet tiszta kárpitokkal, rendelje meg bio kárpittisztításunkat!

Kezdje az új évet makulátlanul tiszta környezetben! Segítünk, hogy az otthonában található összes kárpit tiszta lehessen. Ehhez Önnek nem kell takarítania, a kárpittisztítás precíz kivitelezését csak bízza ránk!

Teljesen vegyszermentes technológiával dolgozunk, ennek köszönhetően pedig környezetbarát szolgáltatást nyújtunk minden ügyfelünknek. A kárpittisztítás nem általánosan használt  vegyszerekkel történik, hanem azok nélkül végrehajtott, széndioxiddal dúsított mélytisztítással, ami széndioxid molekulákat juttat a kárpitba. Ezek rendkívül hatékony kárpittisztást végeznek. Nem csak eljutnak az alsóbb rétegekbe, de felszínre is hozzák a szennyeződéseket is. A régebbi, makacs foltoknak nyoma sem marad. Ennek a kárpittisztítási eljárásnak az előnye, hogy gyakorlatilag minden fajta kárpit esetében alkalmazható, szinte mindegy, hogy bőr, textil, vagy textilbőr. A kárpit nem csak tiszta lesz, de a hagyományos tisztítási technológiához képest tovább megőrzi a tisztaságát is.

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, hívjon minket elérhetőségeink egyikén!

Miben más kárpittisztítási szolgáltatásunk?

Manapság az emberek sokféle kárpittisztítási szolgáltatást vehetnek igénybe az ezzel foglalkozó vállalkozásoktól, azonban mind közül azok a legnépszerűbbek és legkeresettebbek, amelyek az eddig megszokottól eltérő megoldásokat kínálnak. Ha Ön még nem talált ilyen kárpittisztítási szolgáltatást, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Kárpittisztítási szolgáltatásunk egyik legnagyobb előnye a vegyszermentesség, így, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, természetes megoldásokkal varázsoljuk újjá kárpitjait. Ez manapság rendkívül fontos az emberi szervezet szempontjából, ugyanis a hétköznapokban komoly megpróbáltatások érik az egészséget a különböző környezeti hatások miatt, ezért az emberek szeretnék, ha legalább otthonaikban semmiféle veszély nem leselkedne rájuk.

A kárpittisztítást modern eszközökkel, hatékonyan, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Tapasztalja meg Ön is az előnyeit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Budapest, Pest, Komárom-Esztergom és Nógrád megye
Telefon:+3630 622 1813
Email: info@nerfuture.hu
Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér,
Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon:+3630 377 6815
Email: info@nerfuture.hu
Baranya, Somogy, Zala és Tolna megye
Telefon:+3670 319 5000
Email: info@nerfuture.hu
Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád,
Hajdú-Bihar és Békés megye
Telefon:+3620 512 6696
Email: info@nerfuture.hu
Elérhetõségek