Ezen a kis videón Andante Novalife aktuális tisztítási rekordunk látható:

Mostanában csináltuk:

 

2014.01.22-én a Morning Show teszt rovatában vizsgálták technológiánkat egy autó ülésének kárpittisztításával, és Vadon Jani tényleg mindent megpróbált!

Akár autókárpit tisztítása, akár bútorkárpit tisztítása, vagy szőnyeg, padlószőnyeg, matrac, ágybetét tisztítása a feladat, mi mindig igyekszünk maximálisan helyt állni..

kárpittisztítás

kárpittisztítás

fotel tisztítás

Andante bútor tisztítása

Andante bútor tisztítása

antik bútor tisztítás

étkezőpad tisztítás

forgószék tisztítás

állatjáték tisztítás

plüssállat tisztítás

babakocsi tisztítás

Nálunk már bankkártyával is fizethet!

Kárpittisztítás

Minőség és megbízhatóság!

Vegyszermentes kárpittisztítás az Ön lakásán speciális BIO tisztítási eljárással, az Andante és a Cardo ajánlásával Budapesten, Pest megyében.

A Kanizsa Bútorgyár az Andante bútorok gyártója a NovaLife textilbőr huzatú bútorok kárpittisztításához

andante

és a Cardo az általuk gyártott matracok és ülőbútorok tisztításához

cardo az alvás szakértője

a mi technológiánkat javasolja Magyarországon !

Hogy miért?

Mert módszerünk évek óta bizonyítottan felveszi a versenyt bármely vegyszeres eljárással és nem tesszük tönkre a bútorkárpitot sikálással, súrolással - profi gépekkel és szakemberekkel dolgozunk - gyorsan, hatékonyan és garanciával...!

Ha már Ön is próbálkozott bútorainak kárpittisztításával a közismert és általánosan használt felületaktív, szappan alapú tisztítószerekkel akkor megtapasztalhatta, hogy a rengeteg energia és pénz ráfordítását követően a korábbi foltok pereme megmaradt vagy a folt megnőtt. Ennek oka, hogy a felületi tisztítószereket csak beledörzsölni lehet az anyagba, de maradéktalanul eltávolítani már nem... Emiatt a maradványok hamar "újraélednek" azért, mert az anyag felülete telítődött a szappanalapú tisztítószerrel és további táptalaja lesz a szennyeződésnek. Bio kárpittisztításunk esetében viszont ez nem fordul elő, nemcsak nyomtalanul tűnik el minden látható és láthatatlan szennyeződés, de nem is tér vissza, mert még a korábbi más eljárásból maradt kárpittisztítás nyomait és maradványait is eltávolítjuk a kárpitokból és az alatta lévő tömőanyagból.

Kárpittisztítási eljárásunk során - az anyag fajtájától függően - nagyteljesítményű berendezésünknek köszönhetően 15-20 cm-es mélységig tudunk a bútor huzatán keresztül annak tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket. Ipari kategóriájú gépeink 7 bar nyomó- és szívóerővel és 67 °C-os vízes keverékkel dolgoznak, így a 40 °C-ig "hőálló" atkáknak mondhatni "esélyük sincs".

Cégünk a kárpittisztítás során saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes kétkomponensű BIO tisztítószer keveréket alkalmaz, melynek alkotórészei egymással és vízzel keveredve széndioxiddal telített elegyet eredményeznek. A tisztítási művelet alkalmával nagy nyomással az anyagba sajtolt, széndioxiddal dúsított vízből a felszabaduló oxigénmolekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket is az anyag felszínére hozzák, melyek így könnyen összetakaríthatók. E megoldás eredménye, hogy nem csak a felületről tűnnek el a foltok és kerülnek gyökerestül" eltávolításra a kárpittisztításkor, hanem a kárpitba sem jutnak betepülő allergén anyagok. A széndioxid gyors párolgásának és speciális berendezésünknek köszönhetően a frissen kitisztított bútorkárpitok - vastagságtól és nyilván a hőmérsékleti viszonyoktól függően - 4-6 órán belül szárazak, a bútorok újra igénybe vehetők.

Megjegyzésként: vannak olyan téves információkat terjesztők, hogy mi széndioxiddal dolgozunk, mely tönkreteszi a Föld ökológiai egyensúlyát és így nem lehet eljárásunk bio megoldás... Ez egy elég nagy butaság, hiszen egy flakon ásványvíz kinyitása valószínűleg több kárt okoz a levegőben mint mi egy kanapé kitisztítása során. (Az egyéb vegyszeres eljárások és a drasztikus manuális beavatkozások - szappanos lével permetezés, kefével sikálás, stb. - öndícséretét nem szeretnénk itt értékelni...)

NETFuture
NETFuture
NETFuture
 

Speciális kárpittisztítási technológiánk szinte egyedülállóan alkalmas a rohamosan terjedő microfiber vagy textilbőr bútorkárpitok tisztítására, így a Novalife, Alcantara, Natuzzi, Aquaclean, Novastar, Serenty, Carabu és egyéb kárpitok tisztításához. Ezeknél az anyagoknál azonban - tapasztalatunk alapján - a tökéletes, mindenkit kielégítő tisztítási eredmény eléréséhez sokkal több munka, anyag és idő szükséges, ezért az ilyen huzatú bútorok kárpitjának tisztítása nyilván magasabb költséggel jár.

Vegyszermentes kárpittisztítási eljárásunk után a kitisztított bútorkárpitok, kiegészítők sokkal tovább tiszták maradnak, ennek következtében kárpittisztítási megoldásunk költségtakarékos is a hagyományos eljárásokhoz viszonyítva, hiszen ritkábban kell tisztíttatni.

A kárpittisztítás várható időtartama például egy normál huzatú 3 személyes kanapé esetében: kb. 1 óra, textilbőr huzatú hasonló méretű kanapé tisztítási ideje: kb. 2 óra. Megjegyezni kívánjuk, hogy amellett, hogy munkánk során mindig a tökéletes eredmény elérésére törekszünk, ugyanakkor igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt a munkát tökéletesen elvégezni, hogy megrendelőink napi életét minél kevésbé zavarjuk meg látogatásunkkal...

Gyakran feltett kérdések:

- mennyi idő alatt szárad meg kárpittisztítás után a bútor?

Bio kárpittisztásunk után a várható száradási idő szobahőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett: normál bútorkárpitnál max. 4-6 óra, textilbőr kárpit esetében max. 6-8 óra.

- a kárpittisztító munka során nem tesznek kárt a padlóban a vízzel?

A kárpittisztítás során filces-nylon védőszőnyegekkel dolgozunk, így az esetlegesen lecseppenő vizet is felfogjuk a padlózat megóvása érdekében.

- minden foltot el tudnak távolítani a bútorból?

Kárpittisztító munkánkra igényesek vagyunk és mindig a tökéletes eredményre törekszünk, így a végeredményt befolyásoló foltok eltüntetése érdekében mindent megteszünk, de így is előfordul, hogy egy-egy ismeretlen eredetű és korú folt véglegesen (esetleg halványabban) de megmarad. (Erre a kategóriára alkalmazzák az "ecetes olló" kifejezést, mely eszközt természetesen nem használunk.)

- ha más tisztítási feladatot, pl. szőnyegtisztítás, matrac vagy autókárpittisztítást is kérnek Önöktől, akkor megcsinálják azt is "soron kívül"?

Természetesen mindig azon igyekszünk, hogy megrendelőnk elégedett legyen, ezért természetesen a menet közben felmerülő munkákat is el szoktuk végezni.

Miben más kárpittisztítási szolgáltatásunk?

Manapság az emberek sokféle kárpittisztítási szolgáltatást vehetnek igénybe az ezzel foglalkozó vállalkozásoktól, azonban mind közül azok a legnépszerűbbek és legkeresettebbek, amelyek az eddig megszokottól eltérő megoldásokat kínálnak. Ha Ön még nem talált ilyen kárpittisztítási szolgáltatást, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Kárpittisztítási szolgáltatásunk egyik legnagyobb előnye a vegyszermentesség, így, ha igénybe veszi szolgáltatásunkat, természetes megoldásokkal varázsoljuk újjá kárpitjait. Ez manapság rendkívül fontos az emberi szervezet szempontjából, ugyanis a hétköznapokban komoly megpróbáltatások érik az egészséget a különböző környezeti hatások miatt, ezért az emberek szeretnék, ha legalább otthonaikban semmiféle veszély nem leselkedne rájuk.

A kárpittisztítást modern eszközökkel, hatékonyan, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Tapasztalja meg Ön is az előnyeit, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Normál szövethuzatú bútorok kárpittisztítása

Bútorkárpit - fotel / db

3000,-

Bútorkárpit - kanapé 2 személyes / db

6000,-

Bútorkárpit - kanapé 3 személyes / db

9000,-

Bútorkárpit - kanapé +kihúzható ágybetét része 60 x 160 cm-ig / db

2000,-

Bútorkárpit - kanapé +kihúzható ágybetét része 60 x 160 cm felett / db

3000,-

Bútorkárpit - sarokgarnitúra ülőfelületenként (figyelem! a sarokrész is beletartozik) /db

3000,-

Bútorkárpit - fotel, kanapé, sarokgarnitúra külön kivehető ülő és/vagy hátpárnái az alapbútor tisztításának ára felett mérettől függően párnánként

500,- / 1000,-

Bútorkárpit - kárpitozott szék támla nélkül / támlával / db

500,- / 1000,-

Bútorkárpit - puff (60 x 60 cm-ig) / 60 x 60 cm felett / db

1000,- / 1500,-

 

Textilbőr (hasított bőrre, velúrra hasonlító) kárpitozású bútorok
(NovaLife, Alcantara, Natuzzi, Novastar, stb.) -
(ezeknél a huzatoknál a kárpittisztítási árak még max. 20 %-kal magasabbak lehetnek a szennyezettség függvényében, de mindez a helyszínen kerül megbeszélésre a bútor megtekintését követően) 

Bútorkárpit - textilbőr huzatú fotel / db

6500,-

Bútorkárpit - textilbőr huzatú 2 személyes kanapé

12000,-

Bútorkárpit - textilbőr huzatú 3 személyes kanapé

16000,-

Bútorkárpit - textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része normál huzattal 60 x 160 cm-ig / db

2000,-

Bútorkárpit - textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része textilbőr huzattal 60 x 160 cm-ig / db

4000,-

Bútorkárpit - textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része normál huzattal 60 x 160 cm felett / db

3000,-

Bútorkárpit - textilbőr kanapé +kihúzható ágybetét része textilbőr huzattal 60 x 160 cm felett / db

5500,-

Bútorkárpit - sarokgarnitúra ülőfelületenként (figyelem! a sarokrész is beletartozik) /db

5000,-

Bútorkárpit - fotel, kanapé, sarokgarnitúra külön kivehető ülő és/vagy hátpárnái az alapbútor tisztításának ára felett mérettől függően párnánként

1000,- / 2000,-

Bútorkárpit - textilbőr huzatú puff (60 x 60 cm-ig) / 60 x 60 cm felett / db

3000,- / 5000,-

Bútorkárpit - textilbőr kárpitozású szék támla nélkül / támlával / db

1000,- / 1500,-

Ágyak, párnák, kiegészítők 

Heverő (90 x 200 cm-es) kárpitozott ágykerettel / + kárpitozott fejtámlával / db

4000,- / 4800,-

Franciaágy (160-200 x 200 cm-es) kárpitozott ágykerettel / + kárpitozott fejtámlával / db

4500,- / 6000,-

Díszpárna tisztítása normál kárpit huzattal 30 x 40 cm-ig / nagy, 30 x 40 cm felett / db

400,- / 800,-

Fali kárpit, drapéria - bútorszövetből / selyemből / m2

2000,- / 4000,-

Gyapjú takaró, derékalj tisztítása helyben 100 x 200 cm / 200 x 200 cm vagy felette / db

4000,- / 7000,-

Babakocsik, kiegészítők

Babakocsi - normál (külső, belső tisztítás vázzal együtt)

5500,-

Babakocsi - nagyméretű, komplett tisztítás tárolóval, esővédővel, vázzal együtt

7500,-

Babakocsi - iker, tisztítás tárolóval, esővédővel, tárolóval, vázzal együtt

12000,-

Babakocsi – komplett (sportrész, mózeskosár, autósülés)

10000,-

Babakocsi - hordozó külső-belső tisztítás

3000,-

Babakocsi - kiegészítők és egyéb tisztítási feladatok

megbeszélés szerint

A fentiektől eltérő, az árjegyzékben nem szereplő tétel megrendelése esetén a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.
Kedves megrendelőink!
Bár technológiánk a mai lehetőségek csúcsát jelentik és igyekszünk is mindent elkövetni a foltos szennyeződések eltüntetésére, de elszíneződések esetén "csodát" mi sem tudunk tenni!
Extra szennyezettség (nagyon piszkos, pisis vagy állati szőrrel telítettség) esetén előzetes egyeztetést követően esetleg felárat számolhatunk. Penészesedés eltávolítása vegyszerrel (klór) történik, ezért ez egyedi megbeszélés tárgyát képezi a felülettől és a lehetőségektől függően. (Pl. egy dupla ágybetét esetén általában 1000-1500,- Ft). Figyelem! A penészölő használata színváltozást okozhat a felületen!
Dohos vagy vizeletszag megszűnésére NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT! Ezekben az esetekben javasoljuk a kiegészítő ózonos szagtalanítást.

Kiszállási díjaink:


Budapest XVII. kerületében 5000,- Ft feletti megrendelés esetén ingyenes, egyébként

1000,-

Budapest területén Pesti oldalon a XX., XXI., XXII. és XXIII. kerületek kivételével

1500,-

Budapest területén Pesti oldalon a XX., XXI., XXII. és XXIII. kerületekbe valamint a budai oldalon

2000,-

Budapest városhatárán kívül 10 km-en belül

2500,-

Budapest városhatárán kívül 10 km-en túl

5000,- illetve megállapodás szerint

Budapest területén 5000,- Ft alatti megrendelés esetén

3500,-

Budapest területén kívül 5000,- Ft alatti megrendelés esetén

7000,- -től

Figyelem! 
Parkolási övezetekben a parkolásért kötelezően kifizetett díjat kénytelenek vagyunk külön felszámítani, továbbá kérjük megrendelőinktől, hogy ha behajtási engedély köteles helyszínre kell mennünk annak megközelítésében legyenek segítségünkre.