Globus NET


Nagyobb térképre váltás

Nyitva tartásunk:

Hétfőtől péntekig 8.00 órától 18.00 óráig

Szombat - vasárnap zárva vagyunk!

Kapcsolat

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük, hogy átnézte weboldalunk információit! Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk, ajánlatunk elnyerte bizalmát, és felveszi a kapcsolatot velünk. Ezt az alábbi módokon teheti:

Budapest, Pest, KOmárom-Esztergom és Nógrád megyéből a +3630 622 1813 telefonszámon

Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Vas, Fejér

továbbá kirendeltséggel Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből a +3630 377 6815 telefonszámon

Baranya, Somogy, Zala és Tolna megyéből a +3670 319 5000 telefonszámon

Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Csongrád, Hajdú-Bihar és Békés megyéből a +3620 512 6696 telefonszámon

 

Amennyiben hívását nem fogadjuk AZONNAL - mert éppen munka közben vagyunk úgy megértését kérjük - rövid időn belül VISSZAHÍVJUK !!!

vagy írjon nekünk üzenetet, kérje árajánlatunkat!

e-mail címünk: info@netfuture.hu

Központunk Budapesten van, de mivel helyszíni kiszállással dolgozunk, székhelyünkön (az úton lévő berendezések hiányában) tisztítási munkát nem tudunk végezni.

Megállapodás esetén az ország bármely pontján szívesen elvégezzük a szükséges speciális tisztítást helyi területi képviselő partnerünkkel is egyeztetve.

Kedves megrendelőnk !

Ha már dolgoztunk Önnél, akkor nagyon örülünk visszajelzésének, véleményének az elvégzett munkáról!

Kérjük, tegye meg, hogy megírja tapasztalatát és ezzel támogasson minket munkánkban. Véleménye lehet negatív is, ezt is közzé tesszük - és természetesen orvosoljuk a felmerült problémát - de a legfontosabb számunkra az Ön reakcója! Irjon nekünk, és akárhogy vélekedik, mi azt kitesszük oldalunkra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!A bio szemlélet nem véletlenül terjed egyre szélesebb körben; az emberek ugyanis felismerik, hogy mi a jó a környezetüknek, mivel tesznek neki még jobbat hosszú távon azzal, hogy vegyszermentes termékeket használnak.

A takarítás az egyik olyan terület, ahol rengeteg felesleges vegyszert használunk, mérgezve magunkat és a környezetünket. Pedig van más mód is a tiszta, higiénikus felületek megteremtésére. Cégünk pontosan ezt igyekszik megvalósítani, és minél több helyen megismertetni az embereket a biotisztítás lehetőségeivel.

Keressen meg minket bizalommal, ha tiszta szőnyeget, ragyogó kárpitot és maximálisan szennyeződésmentes szöveteket szeretne maga körül látni és használni! Tökéletesen vegyszermentes termékekkel és korszerű technológiával dolgozunk biotisztítással, így ott is tisztaságot varázsolunk, ahol nem gondolta volna, hogy lehetséges! Irodák, magánlakások, szállók, közintézmények, iskolák számára egyaránt elérhetőek vagyunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szüksége van ránk és a biotisztításra!

Várjuk visszajelzését, érdeklődését, kérdéseit!

info@netfuture.hu

Adatvédelmi tájékozatatónkat itt tekintheti meg, töltheti le.