Kedves Látogatónk - köszöntjük oldalunkon!
Tudjon meg többet rólunk!

Vállalkozásunk nem dicsekedhet több évtizedes múlttal, de egyre ismertebbé vált az elmúlt években, mivel a hagyományos tisztítási technológiák helyett egy azokkal legalább egyenértékű eredménnyel járó, de vegyszereket nem igénylő megoldást kínálunk, mely feltétlenül egészségesebb...

burmeister

A NETFuture Kft. 2010-ben alakult előzetesen komoly németországi munkatapasztalatokat szerezve a német Burmeister Spezial Reinigung GmbH korszerű és természetbarát biotisztítási eljárásának hazai megismertetésére és piaci bevezetésére - továbbá ezen cég képviselője, a speciális technológia kizárólagos forgalmazója Magyarországon.

2011-15 között kezdeményezésünkre Magyarországon mindenhol jelen vagyunk képviselőinkön keresztül, emellett általunk indult új vállalkozás Dániában (biorengoring.dk), Koppenhágai központtal.

Kiemelt partnereink:

2011 ősz óta a Kanizsa Trend Kft., az Andante bútorok gyártója minket ajánl a Novalife szövet kárpitozású bútoraik tisztításához Magyarországon (http://kanizsatrend.hu/wp-content/uploads/2015/02/hasznalati_utmutato_2014_hu.pdf 32. oldal)

2012 május óta pedig a Cardo Kft. "Az alvás szakértője" szintén a mi speciális technológiánkat javasolja az általuk gyártott matracok, ágybetétek és kárpitos bútorok tisztításásához, atkamentesítéséhez (http://cardo.hu/hirek/cardo-netfuture-kft-egyuttmukodes-a-matracok-biotisztitasaert).

Cégünk fő tevékenységi köre a vegyszermentes szénsavbázisú BIO tisztítószerekkel a szőnyegek, a bútor- és autókárpitok helyszíni biotisztítása a magánlakásokban, irodákban, szálláshelyeken. Munkánkat társvállalatunknál a speciális biotakarítás területén szerzett szakmai gyakorlatukra és tapasztalataikra építve, szigorú ellenőrzésük mellett és kivételesen hatékony BIO tisztítószerek alkalmazásával végezzük.

A vegyszermentes szőnyegtisztítás, bútor- és autó kárpittisztítás mellett az ágybetétetek, matracok, továbbá babakocsik, babahordozók, autósülések biotisztításával is foglalkozunk, melynek során tisztítási eljárásunk felveszi a versenyt a piacon ismert bármelyik száraz vagy nedves tisztítási eljárással. Tevékenységünk során szoros napi kapcsolatban vagyunk a gyártókkal és külföldi partnereinkkel - így ez a szakmai háttér is garantálja, hogy az általunk elvégzett munka a továbbiakban is kiváltsa megrendelőink elégedettségét...

Cégünk a vállalt GARANCIA és DISZKRÉCIÓ mellett magas összegű FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSSAL rendelkezik, így is garantáljuk, hogy megrendelőinket semmilyen kár, hátrány nem érheti.