Egy "szösszenet" a legfrissebb munkáinkból kiemelve:

 

2014.01.22-én a Morning Show teszt rovatában vizsgálták technológiánkat egy autó ülésének tisztításával, és Vado

n Jani tényleg mindent megpróbált!

2014.07.18-án csináltuk...

Akár autó, akár bútorkárpit, szőnyeg, padlószőnyeg, matrac, ágybetét tisztítása a feladat, mi mindig igyekszünk maximálisan helyt állni..!

autókárpit tisztítás

autókárpit tisztítás
autókárpit tisztítás
autókárpit tisztítás
autókárpit tisztítás
autókárpit tisztítás

Nálunk már bankkártyával is fizethet!

Autókárpit tisztítás

Vegyszermentes autókárpit tisztítás helyszínre kiszállással!

Alkalmazott technikánk a széndioxidos BIO tisztítás !

Kedves Érdeklődő!

Őszi-téli időszakban (kb. október közepétől március végéig) a helyszíni kiszállással történő gépkocsi kárpittisztítást a szabadban 15°C külső hőmérséklet alatt nem vállaljuk (kivétel persze a fűtött garázs vagy mélygarázs) a gépkocsi megfelelő száradása érdekében!

A gépkocsi kárpit tisztítása mindig embert próbáló feladat, hiszen nehéz a hozzáférés a szűk hely, a számtalan beugró, rejtett sarok miatt, ugyanakkor gyakori a váratlan szennyeződés a gépkocsi mozgása következtében. A hagyományos, mondhatni "klasszikus" belső kárpittisztítás során a kocsit szinte "kibelezik", teljesen átmossák (és átvizezik) nagynyomású berendezéssel, majd a szárítás következik. Ez egy igen nehézkes, költséges és főleg időigényes feladat, a kocsi napokig nem használható újra. Az általunk használt technológiával azonban szétszerelés nélkül hozzáférünk a legeldugottabb helyekhez is, a kárpitból pedig biotakarítási technológiánkkal és vegyszermentes tisztítószereinkkel még a makacs foltokat, olajat, rágógumit, stb. is az esetek nagy részében nyomtalanul és véglegesen el tudjuk távolítani.

A vegyszermentes autókárpit tisztítási munkát a megrendelőnk által megjelölt, előre egyeztetett helyszínen végezzük el, lehet ez akár otthonában vagy előtte egy kocsibeálló vagy mélygarázs, lakása előtti parkoló vagy - ha megoldható - akár munkahelyén egy félreeső hely. A gépkocsi kárpittisztításhoz csak áramvételi lehetőséget kérünk 50 m-en belül, továbbá egy vízcsapot a közelben, ahol műanyag kannánkat -3 alkalommal megtölthetjük, minden egyéb felszereléssel rendelkezünk.

Általános szennyeződés az autókban a vezetőülés és háttámla szélein a zsírosodás, a könyöklő fényesre történő befeketedése, az ajtókon a fogantyú szennyeződése, de mindennapos az is, hogy vizes ruha, stb. kerül az ülésre és azonnal nyomot hagy, hiszen a már "általános" piszkolódás azon a helyen meggyengül. Ezek eltüntetésére sokan a reklámokból jól ismert szereket indulnak vásárolni, de használatuk után kiderül, hogy a közismert és általánosan használt felületaktív, szappan alapú tisztítószerek alkalmazása során a korábbi foltok pereme sokszor megmarad, ezért a maradványok hamar "újraélednek". Az általunk végzett széndioxidos biotisztítás esetében - mivel teljes mélytisztítást végzünk - ez nem fordul elő, és nemcsak nyomtalanul tűnik el minden allergiát okozó atka, baktérium és egyéb szennyeződés, de nem is tér vissza.

Eddigi legnagyobb kedvencünk volt:

egy 1967-es évjáratú oldtimer Mercedes 250 SL gépkocsi tisztítására kértek fel minket (mit tesznek a jó referenciák..). A kb. 25 ezer EUR értékű gépkocsi több mint 40 éves eredeti kárpitjainak tisztítása kényes feladat, de technológiánk - gazdája teljes megelégedettségére - itt is tökéletesen működött.

oldtimer autó
oldtimer autó
oldtimer autó

Cégünk az autókárpitok és autószőnyegek tisztítása során csak a saját fejlesztésű, rendkívül hatékony, vegyi anyagoktól mentes BIO tisztítószereit alkalmazza, mely a kárpitszövetet telíti milliónyi apró szén-dioxid buborékkal. Az anyagba préselt széndioxid molekulák saját felhajtóerejüknél fogva a rájuk tapadt szennyeződéseket az anyag felszínére hozzák, mely így könnyen összetakarítható az ülésekről, padlószőnyegből. E megoldás eredménye, hogy nem csak a felületről tűnnek el a koszos foltok, hanem szinte "gyökerestül" kerülnek eltávolításra, ugyanakkor nem jut a kárpitba, szőnyegbe allergén vegyi anyag.

Mélytisztítási eljárásunk során - a kárpit fajtájától függően - alkalmazott berendezésünknek köszönhetően 10-15 cm-es mélységig tudunk a ülések tömőanyagába hatolni és tökéletesen eltávolítani a port, atkákat és az egyéb leülepedett szennyeződéseket.

Professzionális 3 motoros gépünkkel a frissen kitisztított autókárpitok max. 4 -6 óra múlva (természetesen a külső hőmérséklettől függően) belül szárazak, és a gépkocsi újra igénybe vehető. 25 fok feletti hőmérséklet esetén - késő tavasztől őszig - általános tapasztalat, hogy mivel mindig a vezetőülés tisztításával kezdjük a munkát mire a tisztítással körbeérünk a gépkocsiba már be is lehet ülni és használni lehet azt.

Az általunk kitisztított autókárpitok sokkal tovább tiszták maradnak, mert a technológiánk során használt vegyszermentes tisztítószer után az anyagban és annak felületén nem marad szappanszármazék, mely a port hamar megköti, ennek következtében takarítási megoldásunk költségtakarékos is a hagyományos eljárásokkal szemben, hiszen ritkábban kell azt tisztítani.

Az autókárpit tisztítás várható időtartama:

- alaptisztítás (ülések, ajtók): kb. 1 óra

- normál tisztítás (ülések, ajtók, szőnyegezés, csomagtartó, kalaptartó): kb. 1 és 1/2 óra

- teljes tisztítás: (ülések, ajtók, szőnyegezés, csomagtartó, kalaptartó, minden műanyag felület és tároló rekeszek): max. 2 óra

Várható száradási idő: normál hőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett max. 4-6 óra.

Gyakori kérdések:

- lakásom magasan van (pl. 8. emeleten), így is el tudják végezni a munkát?

Igen nem okoz problémát, általában legalább 50 m hosszabbító van nálunk, ami bőven elegendő.

- otthon nem tudom megoldani a tisztíttatást, munkahelyem közelében van egy nyilvános parkolóház, ott megcsinálják?

Parkolóházakban - ahogy közterületeken - nem szolgáltatnak áramot és vizet a kivitelezéshez, ezért ilyenkor más "terepet" kell találni

- a tisztítás során az ülésfűtés vagy egyéb elektronika nem károsodik?

Nem, mert nagyon odafigyelve dolgozunk, még soha nem volt (és bízunk benne nem is lesz) ilyen jellegű problémánk.

Áraink:

Normál kárpitozású 5 személyes gépkocsi, 5 üléses terepjáró

Autókárpit N I. - utastérben az ülések, fejtámlák és ajtók kárpitozott felülete

9000,-

Autókárpit N II. - autókárpit N I. + teljes padlószőnyeg + nyári és gumiszőnyegek + csomagtartó + kalaptartó

15000,-

Autó NK. - komplett teljes belső takarítás: autókárpit N I. + N II. + műanyagfelületek, műszerfal tisztítása, kezelése

21000,-

Textilbőr huzatú ülések esetén a felár

8000,-

Autó NM - teljes mennyezeti kárpit tisztítása

4500,-

Normál kárpitozású kombi, egyterű gépkocsi

Autókárpit E I. - utastérben az ülések, fejtámlák és ajtók kárpitozott felülete (2 üléssor esetén)

9000,-

Autókárpit E II. - autókárpit E I. + teljes padlószőnyeg + nyári és gumiszőnyegek + csomagtartó + roló

17000,-

Autó EK - komplett teljes belső takarítás: autókárpit E I. + E II. + műanyagfelületek, műszerfal tisztítása, kezelése

24000,-

Autókárpit ES - harmadik üléssor esetén ülésenként

3000,-

Textilbőr huzatú ülések esetén felár 5 ülés / 7 ülés

8000,- / 10000,-

Autó EM - teljes mennyezeti kárpit tisztítása

7500,-

Egyéb autótisztítás, kiegészítők

Nagyobb gépjárművek (kisbusz, busz, repülőgép, hajó, stb.) tisztítása esetén arányosan a fenti árakhoz

megegyezés szerint

Autós gyermekülés tisztítása / db

3000,-

Autóülés - normál kárpittal / db (amennyiben nem kell az összes ülést tisztítani)

3500,-

Autóülés - textilbőr kárpit esetén / db (amennyiben nem kell az összes ülést tisztítani)

5500,-

Tisztítás megrendelése esetén minden fajta folt, szagok (pisi, rágógumi, vörösbor, olaj, zsír, szén, stb.) eltávolítása

ingyenes

A fentiektől eltérő, az árjegyzékben nem szereplő tétel megrendelése esetén a helyszínen a munka megkezdése előtt adunk árajánlatot.
Kedves megrendelőink!
Bár technológiánk a mai lehetőségek csúcsát jelentik és igyekszünk is mindent elkövetni a foltos szennyeződések eltüntetésére, de elszíneződések esetén "csodát" mi sem tudunk tenni!
Extra szennyezettség (nagyon piszkos, pisis vagy állati szőrrel telítettség) esetén előzetes egyeztetést követően felárat számolhatunk. Penészesedés eltávolítása vegyszerrel (klór) történik, ezért ez egyedi megbeszélés tárgyát képezi a felülettől és a lehetőségektől függően. (Pl. egy dupla ágybetét esetén általában 1000-1500,- Ft). Figyelem! A penészölő használata esetleg színváltozást okozhat a felületen!
Dohos vagy vizeletszag megszűnésére NEM VÁLLALUNK GARANCIÁT! Ezekben az esetekben javasoljuk a kiegészítő ózonos szagtalanítást.

Kiszállási díjaink:


Budapest XVII. kerületében 5000,- Ft feletti megrendelés esetén ingyenes, egyébként

1000,-

Budapest területén Pesti oldalon a XX., XXI., XXII. és XXIII. kerületek kivételével

1500,-

Budapest területén Pesti oldalon a XX., XXI., XXII. és XXIII. kerületekbe valamint a budai oldalon

2000,-

Budapest városhatárán kívül 10 km-en belül

2500,-

Budapest városhatárán kívül 10 km-en túl

5000,- illetve megállapodás szerint

Budapest területén 5000,- Ft alatti megrendelés esetén

3500,-

Budapest területén kívül 5000,- Ft alatti megrendelés esetén

7000,- -től

Figyelem! 
Parkolási övezetekben a parkolásért kötelezően kifizetett díjat kénytelenek vagyunk külön felszámítani, továbbá kérjük megrendelőinktől, hogy ha behajtási engedély köteles helyszínre kell mennünk annak megközelítésében legyenek segítségünkre.